Kutyam semmivel nem akar jatszani. Azt gondolom unatkozik, de nem koti le semmi. Meg kong labdat is vettem neki, de az sem erdekli. Pedig meg csak ket eves. Legszivesebben az embereket figyelne egesz nap. Masnak is van ilyen kutyaja?
Egyedül a legtöbb kutya nem játszik. Vagy más kutyákkal, vagy a gazdával szoktak beindulni. Te is csak végszükség esetén pasziánszozol egyedül. Ha magától rohangál vagy ilyesmi, az már durva mozgáshiányra utal.
Milyen fajta, vagy milyen jellegű keverék a kutyus? A legtöbb fajtánál jól ki lehet használni a veleszületett ösztönöket, pl. zsákmányszerző ösztönt.
Vidd más kutyák közé, hadd bunyózzanak kutya-módra.
Mellesleg az általam ismert kutyák többsége nem tud ellenállni egy jófajta kötéldarabnak, amivel lehet huzgálódni. De neked kell megtanítanod a "szabályokra", magától nem fogja tudni elkezdeni.
Nem szaladgal magatol.
Csau.Es nem szeret mas kutyakat.
2 kutyánk van. Az egyik 4 éves, a másik kicsit több mint 1. Ezek úgy játszanak egymással, mint az őrültek.
Múltkor fájt a lábam, mert ráesett a nagylábujjamra a varrógép. A körmöm felhajlott, az ujjam pedig belilult. Vettem be fájdalomcsillapítót. Aztán aludni akartam, de az idióta kutyák az ágyon ugráltak és többször ráléptek a lábujjamra. Bemérgesedtem és kizártam őket a szobából. Egész éjjel kaparászták az ajtót. Olyan volt, mintha zombi invázió lenne kint, és a zombik megpróbálnának bejutni. Néha hörögtek, és halkan dörömböltek is. Következő nap már nem zártam ki a zombikat, de csak úgy mertem aludni, hogy a lábamat belógattam az ágy és a fal közti résbe, mert ott úgy éreztem kicsit biztonságosabb. De ez több napig fájt és néha nagyon elegem volt a kutyákból, hogy állandóan rá akarnak lépni a lábamra. Mert nem tudnak nyugton maradni. Néha bepörögnek és futkároznak ide-oda együtt.
Akkor legyél te a játéka :)
Persze, hogy embereket figyel, társas lény :)
Vidd sokat sétálni és mások közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!