S. O. S. Mitől hányhat a kutya?
Tessék azt írtad Kecskemét. Ők nyitva vannak.
Kérdező: talán kérjétek meg a rendelőt, hogy menjen el hozzátok.
Idióta!
Azt is el tudom képzelni, fiatal taknyok csak szórakoztok, kamuztok a felnőttekkel és semmi sem igaz az egészből.
Nem, mert az előbb azt is írtam, hogy elkértük az állatorvos számát egy ismerőstől. Nem kell elhinni nem azért írtam ki, csak hogy akit esetleg érdekel a kutya sorsa az megnyugodjon. Illetve ha házhoz jön akkor utánna lehet olyam opció, hogy az állatorvossal együtt bemegyünk a redelőbe ahol ad neki oltást meg megvizsgálja vagy nem marad más választás mint az állatkórház? Szüleim már hajlandóak lennének bevinni ( eddig se tiltakoztak csak egymásnak mondogatták, hogy érdemes lenne-e bevinni a kutyust). Sajnos az eredeti állatorvosunk nem igazán meggyőző volt azzal, hogy csak olnap vigyük be.
Köszi a válaszokat. Írjak ha kapott oltást vagy ha nem segít mégis elvisszük Kecskemétre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!