S. O. S. Mitől hányhat a kutya?
Figyelt kérdés
Nem marad meg benne semmi már tegnap este óta hány ha legel akkor füvet is ha nem akkor csak nyálat. Ha iszik az is kijön belőle 4 perc múlva. Mitől lehet? 5 hónapos szuka Cane corso. Most már nem is eszik meg semmit.2017. okt. 23. 15:02
31/91 anonim válasza:
Akkor mondd meg a drága szüleidnek, hogy az állatorvos azért van, diagnosztizálja és kezelje az állatbetegségeket. Jelen esetben megvizsgálná a kutyát, és adna gyógyszert neki!!! Gondolom a szüleid a saját bajukkal sem járnak orvoshoz, mert mégis, mit tudna csinálni?????????
32/91 A kérdező kommentje:
Felelősség? ondom hogy már elvittem volna ha nem is 100 km-re de egy közeli állítorvost kihivtam volna, 15 vagyok. Ha nem hiszed el te bajod de én válaszokat vártam, tőlem olyat is írhattok mivel győzzem meg őket?
2017. okt. 23. 16:27
33/91 A kérdező kommentje:
Mivel nem tudunk semmit mit ehetett így elég nehéz lenne kisakkozni, hogy férges esetleg bélelzáródás vagy valaki megmérgezte. De ha nem így van mondjátok nyugodtan
2017. okt. 23. 16:28
34/91 anonim válasza:
Ja, egyébként már qrva unalmas a beteg kutyáknál, hogy ha orvoshoz kellene vinni, akkor mucsfalván laknak ahol nincs orvos 100 km belül, kocsi sincs, gyerek a gazda. Kifogás az van, a csóri kutya meg döglődik.
35/91 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a gazda, a család a gazda nincs kijelölve. Most megint kihányta a vizet, most felhivtuk a 2. állatorvost h elvihetjük-e, de nem vette fel.
2017. okt. 23. 16:30
36/91 anonim válasza:
Tudod a felelős gazda, ha kell 100, de 1000 km re is elviszi a kutyát macskát ha baj van ės ezzel segíthet. Nem nektek kell kisakkozni mi a baja, a doki majd kisakkozza.
37/91 anonim válasza:
Te tényleg ilyen kibbaszott hülye vagy 15 évesen? Erre van az orvos, hogy megmondja mit ehet és mit nem és hogy diagnosztizálja, hogy mitől haldoklik az a szerencsétlen kutya aki egy ennyire inkompenets családhoz kerül ahol az sem érdekli a gazdáját, hogy él vagy haldoklik.
38/91 A kérdező kommentje:
LÉgyszives normálisan válaszoljatok. Most kérjük el a 3. állatorvos telefonszámát ha megadja meg minden felhivjuk. Remélem sikerül.
2017. okt. 23. 16:33
39/91 anonim válasza:
# 34-es: nagyon is igaz!
Kérdező: állatkínzók vagytok!!
kinyomozom, hogy kik vagytok és feljelentést teszek!!
40/91 A kérdező kommentje:
Felhivtuk és kijön az állatorvos. :) Köszi a segítséget
2017. okt. 23. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!