Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S. Mitől hányhat a kutya?

S. O. S. Mitől hányhat a kutya?

Figyelt kérdés
Nem marad meg benne semmi már tegnap este óta hány ha legel akkor füvet is ha nem akkor csak nyálat. Ha iszik az is kijön belőle 4 perc múlva. Mitől lehet? 5 hónapos szuka Cane corso. Most már nem is eszik meg semmit.

2017. okt. 23. 15:02
 61/91 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk számomra felfoghatatlan is hogy azt a kicsi kölyköt ami ráadásul rövid szőrű kint tartottátok a hidegben, ha másért nem hát ezért biztos kínoztátok.

Remélem most már van annyi eszetek hogy bevittétek magatokkal.

2017. okt. 23. 19:26
 62/91 anonim ***** válasza:
100%

60: (19:26)

A diagnózis a következő:

Két oldali füllentitisz, kezdődő hazuditisz, valamint egy erős, mit csináljunk október 23-án délután, előrehaladott f*veregetitisz-el kombinálva.

Javasolt Th.: ülj le kisfiam, és húzogasd tovább, apád büszke lehet rád.

2017. okt. 23. 19:31
 63/91 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de miért hányt folyamatosan? Milyen kezelést kapott a dokinál?
2017. okt. 23. 19:42
 64/91 anonim ***** válasza:
100%
63: 19:43: szerintem semmit, mert szerintem kutya sincs a háznál, és a dokinál sem járt (ebben nagyjából biztos vagyok a tapasztalatok alapján).
2017. okt. 23. 19:53
 65/91 A kérdező kommentje:

Nem, voltunk allatorvosnal ha valaki nem hiszi o baja. Mi nem kistestu kutyat tartottunk kint hanem egy nagy testut aki mar most nagyobb dokkal mint egy kistestu. Elmondom hogy ha sokan tenyleg nem tartananak palota pincsit a hidegbe ( en sem) de az a kutya is a kinti hidegre lett szanva. Regen sem vittek be a kolyok kityakat a hazba.

Az orvos azt mondta h semmi kulonosebb baja nincsen elofordul a kicsi kutyaknak h neha hanynak de ennyire nem szoktak beadott beki egy szurit es ennyi. Es aki ketelkedik benne hogy csak ennyi baja van annak mondom h nyilvan egy Allatorvos aki latta is az allatot jobban tudja mint igy latatlanban egy nem allatorvos valaszolo. De o is a telefonban azt mondta amikor hivtuk h szerinte semmi kulon baja nincs .

2017. okt. 23. 20:03
 66/91 anonim ***** válasza:
100%
#64 Most már kíváncsi vagyok a válaszára ;) Eddig olyan gyorsan tudott firkálni :)
2017. okt. 23. 20:03
 67/91 A kérdező kommentje:
Utolso en nem vagyok internet fuggo mint latod valaszoltam mar elotted. Azert neztem mindig olyan hamar mert erdekelt h ki mit mondd rola kinek volt mar sajat tapasztalt velemenye.
2017. okt. 23. 20:05
 68/91 anonim ***** válasza:
100%
Na, meg is jött a válasz. Reméljük igaz a story, és jól lesz a kutya.
2017. okt. 23. 20:05
 69/91 A kérdező kommentje:
A sztori igaz. Rajtatok mulik elhiszitek-e. Ha nem az se baj. En leirtam hogy igaz innentol fejben dol el
2017. okt. 23. 20:06
 70/91 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, egy szuritól majd meggyógyul. Valahogy én sem tudok már hinni neked, de ez legyen az én gondom, ha meg a kutya szenved nálatok továbbra is, az meg a te lelkiismeretedé. További szép estét!
2017. okt. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!