Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartják úgy ezen a...

Miért tartják úgy ezen a fórumon a legtöbben, hogy belterületi parkokban (ami nem kijelölt kutyafuttató) lehet póráz nélkül kutyát sétáltatni? Linkelem a jogszabályi hivatkozást!

Figyelt kérdés

[link]

17.§ (1)

41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet

2017. márc. 21. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:

"Tévedsz, mert 2,5 méter magas vasbeton kerítéssel van körbevéve a telkünk"

ezen nagyon jót nevettem

a 6. ról kiment a macska haveromnak az ABLAKON!!!

igen biztos kihívás neki egy 2 méteres kerítés

te sem tartod be a szabályokat csak magyarázol mert unatkozol

tiltakozz, nyafogj, hisztizz, már tudom nálatok ki a nő a családba

2017. márc. 21. 23:16
 72/81 A kérdező kommentje:

"tiltakozz, nyafogj, hisztizz, már tudom nálatok ki a nő a családba"

Nálunk nincs nő a családban, ha az előbbi kommentek alapján nem lett volna egyértelmű.

2017. márc. 21. 23:18
 73/81 anonim ***** válasza:

dehogy nincs itt hisztizel mint egy elkényeztetett tizenéves akinek apu nem vette meg a legújabb ájfónnyócvanhetet

nem izgatnak a szexuális szokásaid nem emiatt nézlek majomnak (hú ez most idegesítő lehet mert nem izgat mi jár ki be a végbeledbe) szóval nőj fel tinilány, inkább foglalkozz vele hogy a macskád ne veszélyeztesse a környezetét

azért cseles mert lazán túlugrottál rajta hogy egy macskának 2 méter áthidalása semmi

2017. márc. 21. 23:27
 74/81 A kérdező kommentje:

1. Az eredeti hozzászólásomban 2,5 méteres vasbeton kerítésről volt szó, nem pedig 2,0 méteresről, mint ahogy te írod.

2. Teljesen sima a betonkerítés felülete, így a macskák nem tudnak rajta átmászni, az évek alatt észrevettem volna, ha bármelyik is kiszökne. Én gondoskodom arról, hogy a macskáim ne mehessenek közterületre, amely sok kutyásról nem mondható el, úgyhogy ez ügyben feleslegesen vagdalkozol.

3. A "tinilány" kifejezést csak annyival kommentálnám, hogy első ránézésre se a páromról, se rólam nem mondanád meg, hogy mi összetartozunk, sőt már több nőnek annyira bejöttem, hogy nem akarta elhinni, mi a helyzet velünk! :)

2017. márc. 21. 23:48
 75/81 anonim ***** válasza:

Sándor, te vagy az?!

Üdv.

Miklós

2017. márc. 22. 00:02
 76/81 A kérdező kommentje:
Nem Sándornak hívnak!
2017. márc. 22. 00:17
 77/81 anonim ***** válasza:
58%

én kérek elnézést 2,5méteres kerítés mentén biztosan nincsen sehol semmi pl egy fa, fészer, a háztetőre biztosan nem tud átmenni a padlásról ahova biztosan nem tud felmenni

szóval egy olyan telken laksz aminek a közepén van egy ház amitől minimum 5 méterre van a 2,5 méter betonkerítés aminek a felülete mint az üveg olyan sima és sehol semmi a telken

szép helyen lakhatsz! biztos nem vagy frusztrált a sivár lakóterülettől amit a kutyák pórázán, vagy annak hiányán éled ki

világos mint a nap

2017. márc. 22. 01:15
 78/81 anonim ***** válasza:
55%
Na persze :) foglald le magad valami hasznos dologgal inkább. Ahelyett hogy másokban keresed a szálkát, vedd észre magadban a gerendát és kezeltesd magad. Komolyan, ilyen mértékű fóbiával orvoshoz kell fordulni. Trollkodás esetében is.
2017. márc. 22. 08:44
 79/81 anonim ***** válasza:
81%

Kedves kérdező!

Örülünk, hogy te betartasz minden kormányrendeletet, szabályt, törvényt, szuper ember lehetsz! De tudod sajnos a rajtad kívül élő emberek 99.9%-a nem ilyen. Nem tartunk be mindent vakon, ugyanis egy szabály is lehet rossz, vagy életszerűtlen, hiszen azt is az emberek hozzák, akik nem tökéletesek, nem gondolkoznak mindig ésszerűen, logikusan. Csak azt tudom tanácsolni, hogy ezt fogadd el, mert attól hogy másokat piszkálsz semmi nem lesz jobb, csak generálod magad körül a rossz hangulatot. A kutyák a legritkább esetben támadnak emberre, amiket a tv-ben látsz ott 99%-ban a rossz tartási körülmények miatt vadul meg az állat. Egy Duna parton sétáltatott, boldog, vidám, labdázó kutyus aki a gazdijával játszik nem fog rád támadni, póráz nélkül sem. Akkor sem ha feléd fut, ráadásul a gazdája vissza is tudta hívni, tehát jól nevelt. Én sem engedem oda senkihez a kutyáimat, de ha téged már a puszta jelenlétük is zavar, azt én is nagy ívből letojnám. Ha zavar egy kutya aki oda sem megy hozzád, nem is foglalkozik veled, akkor menj te arrébb mert neked van problémád vele, nem neki veled.

2017. márc. 22. 14:27
 80/81 anonim ***** válasza:
70%

a kutyatámadások 99,9999% emberi hiba

vagy mert az ember rosszul tartotta vagy mert fenyegette

igen ha a fejed felé csapok te is védekezel

ha nem bírod elviselni a kutyákat van számodra egy rossz hírem nincs a földön olyan négyzetkilóméter ahol ne lennének kutyák

menj pszihológushoz a kutya nem tehet róla hogy tele vagy oldatlan szorongással

2017. márc. 22. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!