Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartják úgy ezen a...

Miért tartják úgy ezen a fórumon a legtöbben, hogy belterületi parkokban (ami nem kijelölt kutyafuttató) lehet póráz nélkül kutyát sétáltatni? Linkelem a jogszabályi hivatkozást!

Figyelt kérdés

[link]

17.§ (1)

41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet

2017. márc. 21. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
73%
Neked valami gyerekkori sérelmed lehet a kutyákkal. Én életemben nem találkoztam olyan elengedett kutyával, aki úgy jött felém, hogy kettéharapja a gerincem. Igen, volt, hogy rám ugrottak, na és? Meghaltam? Nem. Ért bármilyen sérelem? Nem. Elnézést kért a gazdi, és kész. Mindenki ment a dolgára. Szerintem keress fel egy pszichológust, mert komoly problémáid vannak a kutyákkal, és a kutyás emberekkel. Egy tipikus megsavanyodott ember vagy, aki csak keresi, hogy kibe lehet belekötni. Foglalkozz inkább magaddal, ne azzal, hogy pár ezer ember miként foglalkozik a kutyájával.
2017. márc. 21. 21:27
 52/81 A kérdező kommentje:

"Hjajaj, neked fogalmad nincs arról mi a veszélyeztetés. Menj át az autós kategóriába aztán ott pattogj. Kicsit életveszélyesebb amikor a zebra közepén vagy, de még 60-nal átmegy előtted az autó. Vagy amikor előznél, a másik meg akkor tapos bele a gázba, nehogy beférj. Na az veszélyeztetés. Azoknak osszad a két diplomás eszed. Ja hogy ahhoz már nincs akkora tököd... :) Az autónak nincs igénye arra, hogy városban 60-70-nel menjen, mégis szinte mindenki annyival közlekedik."

Ezt benézted, mert a szabályos közlekedés érdekében is szót szoktam emelni és én is mindig a KRESZ-nek megfelelően közlekedem. Mindig betartom a sebességhatárokat, még a véletlenül kinn felejtett 30-as sebességkorlátozó táblákat is, hiába fogja a fejét a mögöttem haladó autós. A zebra előtt is mindig megállok és átengedem az ott várakozó gyalogosokat. Egyébként gyalogosként is azt tapasztalom, hogy a zebrán egyre inkább átengednek az autósok. Tény, hogy a közlekedési kultúra is még igencsak gyerekcipőben jár hazánkban, viszont az elmúlt években szerintem egy pozitív változás elindult ebben. Ugyanez nem mondható el a kutyatartást illetően.

2017. márc. 21. 21:28
 53/81 anonim ***** válasza:
67%
Kár hogy a modik nem hajlandóak törölni a kérdést, ugyanis ez provokatív kérdés és csak veszekedni tud a kérdező.
2017. márc. 21. 21:32
 54/81 anonim ***** válasza:
74%
Én unom már, hogy mindig törlik az ilyen kérdéseket, mert akkor hiába irkáltam.
2017. márc. 21. 21:36
 55/81 A kérdező kommentje:

"Kár hogy a modik nem hajlandóak törölni a kérdést, ugyanis ez provokatív kérdés és csak veszekedni tud a kérdező."

Nem értem, miért kellene törölni ezt a kérdést. Egy teljesen normális kérdést tettem fel, amelyet jogszabályi hivatkozással támasztottam alá. Semmiféle gyűlöletkeltés, provokáció nincs a kérdésemben. Az, hogy Ti támadásnak veszitek azt, hogy valaki megkérdezi tőletek, hogy miért nem tartjátok be egy hatályos kormányrendelet előírásait, az már a Ti problémátok.

2017. márc. 21. 21:39
 56/81 A kérdező kommentje:

"Jelentettem ezt is. Nem értem miért kell mindig itt rinyálnod? Úgysem fog semmi változni, te pedig csak frusztráltabb leszel. A pasid megvan még? Vagy már az is elhagyott?"

Nem értem még most sem, hogy mivel sértem meg az oldal használatának szabályait, ami miatt jelentgetsz állandóan, de majd a moderátorok ezt eldöntik.

Egyébként válaszolok a kérdésedre is: igen, megvan a párom, idén nyáron fogunk bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíteni. :)

2017. márc. 21. 22:14
 57/81 anonim ***** válasza:
53%
Mert tisztán látható hogy provokáció. Amúgy éljen az ifjú "pár" :D "Szépek" lehettek együtt....
2017. márc. 21. 22:16
 58/81 anonim ***** válasza:
71%
Sokakban az andrási úton szabadon engedett több száz meleg kelt félelemet. Köztük bennem is :D Az ellen nincs valami törvény a tarsolyodban?
2017. márc. 21. 22:21
 59/81 A kérdező kommentje:

"Mert tisztán látható hogy provokáció."

Nem provokatív céllal tettem fel a kérdést. Hivatkoztam egy jogszabályra és arról kérdeztem, hogy miért nincs ez a gyakorlatban betartva. Semmi gyűlöletkeltés, provokáció nincs ebben. Még lehet, hogy olyat is tudtatok volna válaszolni, ami változtathat a véleményemen.

"Amúgy éljen az ifjú "pár" :D "Szépek" lehettek együtt...."

A homofóbiádból pedig nem kérek, ha valami gyűlöletkeltő, akkor ez a megnyilvánulásod az.

2017. márc. 21. 22:23
 60/81 A kérdező kommentje:

"Sokakban az andrási úton szabadon engedett több száz meleg kelt félelemet. Köztük bennem is :D Az ellen nincs valami törvény a tarsolyodban?"

Az Andrássy (nem pedig "andrási") úton évente megtartott LMBT-menet a gyülekezési jognak megfelelő, a rendőrség jóváhagyásával megtartott rendezvény, a hatályos jogszabályoknak teljes mértékben megfelel, még az egyházakat állami szintre emelő Fidesz-KDNP-kormány sem tudta megakadályozni. Egyébként a párom és én soha nem vettünk részt ezen rendezvényen.

De térjünk vissza inkább a kérdésemhez!

2017. márc. 21. 22:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!