Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartják úgy ezen a...

Miért tartják úgy ezen a fórumon a legtöbben, hogy belterületi parkokban (ami nem kijelölt kutyafuttató) lehet póráz nélkül kutyát sétáltatni? Linkelem a jogszabályi hivatkozást!

Figyelt kérdés

[link]

17.§ (1)

41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet

2017. márc. 21. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
78%
Az a gond hogy ti nem is akarjátok ezt elfogadni. Mi az erdőbe mentünk sétálni ahol kocogtak is, az egyik kocogóhoz csatlakozott a kutyánk. Megsimogatta és ment tovább mi meg visszahívtuk a kutyát...senkinek nem lett baja. Nem kell ezt túllihegni... Engem is kergettek már meg kutyák bicózás közben az utcán, ettől még nem ítélem el sem a kutyákat sem a gazdikat (mármint a normálisakat) Puffogjatok ahogy akartok, nem változtat semmin amíg a többség elfogadja a szabadon engedett kutyákat és nem foglalkoznak velük. Sajnállak titeket hogy ennyire unalmas életetek van.
2017. márc. 21. 19:34
 32/81 anonim válasza:
23%
Na figyelj! Én már feljelentettem egy-kettőt akikről tudtam hogy kik, és ezért már kaptak is bírságot, mivel ez már veszélyeztetés, ráadásul természet védelmi terület, és erre már VAN szabályzás ezen kívül még tanuim is voltak mert nem egyedül mentem kocogni... Nyugodtan nyugtasd a lelked hogy te nem haragszol azokra akiknek a kutyájuk megkergettek, én mindegyikőjüket, ha tudom kik, és tudom merre laknak akkor fel is fogom jelenteni, ezentúl is!
2017. márc. 21. 19:38
 33/81 anonim ***** válasza:
62%
egészségedre, remélem majd egyszer visszakapod a kedvességed és/vagy jó cselekedeteid. Büszke lehetsz magadra.
2017. márc. 21. 19:44
 34/81 anonim ***** válasza:
67%
"és tudom merre laknak akkor fel is fogom jelenteni, ezentúl is!" Helyes! De tovabbra sem valtozik semmi, na bumm. Kibabraltal 3 emberrel, orulj neki van meg 2.5 millio sok dolgod lesz!
2017. márc. 21. 19:49
 35/81 anonim válasza:
8%
Ne félj, a többiekre is sor kerül. Megjegyzem nem minden kutya tulaj olyan hülye, hogy elengedje a természet védelmi területen az állatot. Aki mégis, az vessen magára. Amúgy jó ötletem támadt, és mostantól, videó képrögzítő napszemüveggel fogok kocogni járni, persze tavasztól, mert még nincs olyan jó idő. De onnantól kezdve, videóra fogom venni mind a gazdit és a kutyustis, és úgy már könnyebb lesz megtalálni.
2017. márc. 21. 19:53
 36/81 anonim ***** válasza:
85%
örülök hogy Németországban élek és jó távol vagyok az olyan idiótáktól mint te. nem hogy keresnél valami értelmesebb hobbit. Pl gyűjts pénzt kutyafuttatókra vagy valami...
2017. márc. 21. 19:56
 37/81 anonim ***** válasza:
95%
Próbálom elképzelni, amint a rendőrség komoly nyomozást folytat egy ilyen szabálysértési ügyben, miközben konkrét bűncselekmények esetén is majdhogynem a pofádba röhögnek, hogy mégis mit akarsz tőlük...
2017. márc. 21. 19:57
 38/81 anonim ***** válasza:
69%
érdekes ez a magyar felfogás hogy ott baxtok ki a másikkal ahol tudtok...itt nálunk mindenki elfogadja a póráz nélkül sétáltatott kutyákat, még ha némelyikük nem is mosolyogva, de elfogadja és nem rögtön rohan feljelenteni, hanem megy a dolgára... neked/ nektek ez miért nehéz?
2017. márc. 21. 20:01
 39/81 A kérdező kommentje:

"érdekes ez a magyar felfogás hogy ott baxtok ki a másikkal ahol tudtok"

Bár én még nem jelentettem fel senkit célzottan (csak a közterület-felügyeletnél jeleztem, hogy bizonyos területeken gyakoribb jelenlétre lenne szükség), egyet tudok érteni azzal a válaszolóval, aki már tett póráz nélküli kutyasétáltatás ügyben feljelentést.

Az a magyar felfogás nem "érdekes", hogy magasról tehetünk a jogszabályokra, mindenféle kifogásra (pl. nincs kutyafuttató, a kutyának mozogni kell stb.) hivatkozva??

2017. márc. 21. 20:05
 40/81 anonim ***** válasza:
96%

Semmi ilyen nem fog tortenni, igazi kokler a csokaXD es meg ostoba is, mivel bemondasra nem buntetnek, mivel letezik az artatlansag velelme, es be is kell bizonyitani (ertsd tetten kell erni) a szabalyszegotXD.

#38: Ne hidd mar el, hogy ez igy mukodik. Ahogy bollocks is irta, nem is foglalkoznak ilyesmivel, nalunk is kinn voltak a kozteresek, az ovoda/iskola kozeleben szoltak, hogy kossek meg a kutyat, meg leellenoriztek van-e nalad kakis zacsi (hozzateszem ezt halal jogosan, mindennel jobban ruhellem aki ott hagyja a kutya piszkat), megsimogattak a kutyakat es mindenki ment a dolgara. A kozteresek is normalis emberek (persze ott is biztos van par tul vezerelt idiota).

#35: En csak biztatni tudlak, hidd el meg par ilyen vagy beleszaladsz egy kevesbe nyugodt szemelybe es hidd el szar dolog, ha az autodon vegighuznak egy kulcsot, neadj isten veletlen reggelre kiszurjak a kereked. Aztan megint mehetsz feljelentgetni...

2017. márc. 21. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!