Miért tartják úgy ezen a fórumon a legtöbben, hogy belterületi parkokban (ami nem kijelölt kutyafuttató) lehet póráz nélkül kutyát sétáltatni? Linkelem a jogszabályi hivatkozást!
"érdekes ez a magyar felfogás hogy ott baxtok ki a másikkal ahol tudtok"
Bár én még nem jelentettem fel senkit célzottan (csak a közterület-felügyeletnél jeleztem, hogy bizonyos területeken gyakoribb jelenlétre lenne szükség), egyet tudok érteni azzal a válaszolóval, aki már tett póráz nélküli kutyasétáltatás ügyben feljelentést.
Az a magyar felfogás nem "érdekes", hogy magasról tehetünk a jogszabályokra, mindenféle kifogásra (pl. nincs kutyafuttató, a kutyának mozogni kell stb.) hivatkozva??
Semmi ilyen nem fog tortenni, igazi kokler a csokaXD es meg ostoba is, mivel bemondasra nem buntetnek, mivel letezik az artatlansag velelme, es be is kell bizonyitani (ertsd tetten kell erni) a szabalyszegotXD.
#38: Ne hidd mar el, hogy ez igy mukodik. Ahogy bollocks is irta, nem is foglalkoznak ilyesmivel, nalunk is kinn voltak a kozteresek, az ovoda/iskola kozeleben szoltak, hogy kossek meg a kutyat, meg leellenoriztek van-e nalad kakis zacsi (hozzateszem ezt halal jogosan, mindennel jobban ruhellem aki ott hagyja a kutya piszkat), megsimogattak a kutyakat es mindenki ment a dolgara. A kozteresek is normalis emberek (persze ott is biztos van par tul vezerelt idiota).
#35: En csak biztatni tudlak, hidd el meg par ilyen vagy beleszaladsz egy kevesbe nyugodt szemelybe es hidd el szar dolog, ha az autodon vegighuznak egy kulcsot, neadj isten veletlen reggelre kiszurjak a kereked. Aztan megint mehetsz feljelentgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!