Elvihetem a kutyát a párom beleegyezése nélkül? Fontos és SOS lenne.
Ti hülyék vagytok! H lehet egy kutya fontosabb 2gyereknél??? Hova fajul ez a világ??
Kedves kérdező a párodat meg a kutyát is kib*sznám mint macskát sz*rni. Ehhez még csak megölni se kell a kutyát.
Nő vagyok. Felháborító, h mit írnak ide nösténylények remélem nincs gyerekük.
81-s nem érted.
Itt nem csak a kutya alényeg, hanem hogy fogja már fel, hogy nem normális a helyzet, és ez nem a kutya miatt van... Nem a kutya veszi el tőlük az anyát, hanem valami más gond miatt menekül ebbe. Ne akarja lelkileg mégjobban megnyomorítani a feleségét, és erőszakkal visszakényszeríteni a családhoz, hanem vigye el terápiára, beszélgessen vele, hogy mi a probléma, és hagyja hogy magától belássa. Vagy egy ilyen alattomos sunyi húzás szerinted előrelendít egy kapcsolatot?
Nem azért mondom mert kutyafanatikus vagyok, volt hogy a kutyámnak már majdnem gazdát kerestem, mert nem tudtam vele együtt élni, mert akárhogy próbálkoztam rombolt, és több 100e-s kárt csinált. De az a kutya viselkedése, ami miatt esetleg helyet keresek neki, ha nem tudom orvosolni, lehet hogy jobb máshol.
De itt nem a kutya a gond, ezért szemétség, hogy a saját problémáikat egy harmadik fél "kiiktatásával" akarja megoldani, aki "akaratán és kérésén kívül" befogadva és szeretve van nagyon. de ő az akinek szava nem lehet ebben, ő a baj forrása, hát őt rakom máshova, nem megoldom....
Na pont ezért szeretem jobban az állatokat, mint az emberlárvákat. Ha nő vagy imádnod kell a kölyköket, kinyalni a seggüket, gügyögni, mint egy gyökér, elolvadni, szétfolyni, és ha te ettől irtózol, akkor az ősanyák elhordanak minden sz*rnak.
Most is, az a kutya tehet valamiről? Semmiről! De mert 2 kölyök látja kárát, rögtön pusztítsuk és tüntessük el.
Az undorítóak ti vagytok! Senki fejéhez nem tartanak pisztolyt, hogy vegyél magadhoz kutyát, v legyen gyereked, NEM a kutya tehet erről a helyzetről, így NEM az a megoldás, hogy a kutyát eltüntetjük. Intelligens embert EZT tudja.
Kedves pasikám, valószínűleg tudod, hogy a hiba miattad lehet, de te az állaton akarod kitölteni. Erről van szó, ez vagy te.
85!
28 éves a párom. Szociális munkás diplomája van és pszichológia alapszakot végezte el (viselkedése elemző, úgy volt ha a kicsi oviba megy elvégezi a két éves mestert).
Nem a tipikus családmodellt képviselem ahol az asszony főz,mos, takarít és gyereket nevel amíg én haza hozom a mamutot. Hétvégén mindig én főztem, főzök. Ugyan úgy kimosok, felporszívózok, pelenkázok bármi. Heti egyszer (pénteken korábban végzek) elmegy a baratnőivel vásárolni, moziba, futni valahova. Kb 2 hetente hétvégén miénk egy nap, "randizunk".
Fél éve annyi történt, hogy egy kutya mániás ismerősünk nálunk volt és bogarat ültetett a fülébe.
Legyen jó sok kutyátok, de gyereket ne vállaljatok! :D
Csak megsúgom, h az anya a nem normális, h letójja a gyerekeit.
Amúgy még az állatoknak is a KÖLYKE a fontosabb és nem a másik állat akivel felnött..
Itt fröcsögtök, h szegény kutya (nem az a megoldás, h megöli)
,De nem jutt eszetekbe az a két szerencsétlen gyerek??
Egy ép eszű nő- édesanya életébe nem lehet fontosabb más mint a gyerekei.
Kérdezők, mindenkit csak a kutya foglalkoztat? Nem gondoljátok, hogy az apának a gyerekei előrébb valók? Pedig ez így normális.
A feleségedet meghülyíti a kutya, nem csodálom, ha túl akarsz adni rajta, de nem javaslom az ilyen kerülő utat.
Állítsd választás elé, melyik kell neki jobban. Bár a jelek szerint....
szégyen, hogy vannak ilyen anyák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!