Elvihetem a kutyát a párom beleegyezése nélkül? Fontos és SOS lenne.
Nem a kutyát kéne elvinni hanem a gyereket. Vidd magaddal mikor elváltok vagy pereskedd ki minden áron!!
Viszont a kutya az övé és nagyon megütheted a bokád.
Különben is:
HA A NŐ NEM NORMÁLIS,A KUTYA MIÉRT SZENVEDJEN??!!
Még is hova akarod vinni?
Oltási könyv, chip, minden az én nevemen van.
És nem válunk el. De köszi a tippet.
Én is kutyás-családos ember vagyok. Láttam kutya miatt tönkremenni gyerekes családot a környezetemben. Én azt mondom, hogy jó eséllyel a kutya előbb volt, mint a gyerekek ,vagyis amikor gyereket csináltatok, már tudtad, hogy ilyen és akkor elfogadtad. Nem mondom, hogy ez normális dolog, de ha ez a párod hobbija, el kell fogadnod. Üljetek le és beszéljétek meg a kereteket, a lehetőségeket, hogy oké, hogy ezt csinálja ,de akkor pl vigye el a gyerekeket oviba, vagy segítsen ebben-abban.
Őszintén megmondom, ha én a helyében lennék, és az én kutyám egyszercsak lenyúlná az asszony, jó eséllyel azonnal beadnám a válópert és ez egy elég erős fegyvertény lenne a gyermekelhelyezési perben. Ezt azért gondold meg, és inkább próbálj meg beszélgetni, vagy ahogy előttem is mondták, add be a válópert te.
Jogilag igen, etikailag undorító lenne a részedről. A párod nem a gyereked, hogy ha nem fogad szót, elveszem a kedvenc játékát (aki ez esetben ráadásul egy érző lény).
A kérdésnek inkább a párkapcsolati problémák kategóriában lenne a helye.
Volt előtte is kutyánk. Ez később lett. 2 éves és fél éve kezdte el így majmolni.
Nem tudja meg, hogy én viszem el a kutyát. Sokszor nyitva hagyja a kaput. Elszökött, elütötték kész, megesik.
Ahová kerül az meg nagyon messze van innen. Ő nem is ismeri őket, soha nem járunk arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!