Elvihetem a kutyát a párom beleegyezése nélkül? Fontos és SOS lenne.
2 éve van itt, fél éve majmolni. Nem eltűnik, "meghal". Ha nem hanyagolná el a gyerekeket nem lenne gond. De így ez van.
A chipre megtaláltam a választ máshol úgyhogy nem kérek több választ.
Arra is gondolj, hogy a párod lehet, hogy vesz magának egy újabb kutyát, amivel tud versenyezni majd. Ez egy hobbi. Nem az a megoldás, hogy a jelenlegi kutya eltűnik. És ha véletlenül kiderül, mit tettél, az alapjaiban alááshatja a házasságodat.
Nem jó, amit tenni készülsz. Sem a kutyának, sem nektek nem lesz jó, hidd el.
Ha két éve van ott a kutya és fél éve megy ez a "majmolás" akkor lehet előbb a saját magadban kéne rendet tenned... "A feleséged a kutyázásba menekül, mert nem érzi jól magát." - ezt nagyon jól leírták. És már bocs, de ilyen jellem mellett mint te, hát én se érezném jól magam. A feleséged is emberből van, lehet az is hogy depressziós és a kutyával való sport végre valami örömet hoz az életébe és ez olyan élmény neki ami miatt hanyagolja a gyerekeket (ami amúgy bazi kimerítő tud lenni), mert gondolom tőled se kap egy jó szót se csak a dirigálást...
Ezzel hogy eltünteted a kutyát nem fog megoldódni a probléma, ami nyilván sokkal mélyebb annál ami látszik kívülről. Találni fog más elfoglaltságot. Csak arra leszek kíváncsi, hogy ha azt nem tudod majd eltüntetni, akkor mihez kezdesz ezzel a mentalitásoddal...
Nincs minden nap verseny mégis minden nap más vigyáz az 1 évesünkre.
Az 1 éves gyerek nincs bölcsiben miért lenne mikor az anyja otthon van. Az anyám, húgom főz hetek, hónapok óta mert ő nem ér rá. Tudod oké, hogy engem savaztok,de egy 1 és egy 3 éves gyereknek szüksége van az anyjára. Ha csak egy kicsit több időt tölt emiatt a gyerekeivel, már megéri. Ha nem, ennél rosszabb nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!