Elvihetem a kutyát a párom beleegyezése nélkül? Fontos és SOS lenne.
Helyesen cselekedtél kérdező!
Így majd kiderül, h a párodnak mi a fontos a gyerekeitek vagy a kutya.
Ha a kutyát választja hagyd a fenébe, akkor veszett ügy!
Kitartást!
De ez is milyen?
"Elmondtam neki megy a kutya"
Esetleg egy kérdést, drágám, mi a baj, hogy így eltávolodtál tőlünk?
Neeem, rögtön zsarnok, te majd megmondod mi lesz.
Jesszus, ilyen hímet!!! Hogy tudott ez veled kezdeni?
Remélem most ébred rá, fogja a kutyát, lelép, és otthagyja neked a pujákat :D
szégyelld magad.
remélem kidob!
Kérdező!
Lehet itt több segítséget kapsz :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy a kutya távozása után "javul-e" a helyzet.
Tönkretetted az álmait? Nem voltál képes elviseli, hogy valamiben sikeres lehetne ő is? Kb. olyan, mint Hosszú Katinkának összetépni az olimpiára szóló repjegyeit induláskor.
Megmondom őszintén, ha én lennék a feleséged, és nem tudnék sehova sem menekülni, kénytelen lennék e "család" börtönében élni - nagy ívben leszarnám az egész családot, háztartást és főleg TÉGED véglegesen, úgy ahogy van.
És na innentől kezdhetsz panaszkodni, és nyűglődni a válással...
Sok szerencsétlen állatimádó-nyavalygó csitri. Ne is hallgass rájuk.
Az igaz, hogy nem a kutya itt a legnagyobb probléma, ha a feleséged, mert valamilyen problémája, amit még ő maga sem tud.
Egy biztos, ez a manőver biztosan el fogja hozni belőle azt, amit már korábban elő kellett volna jönnie.
Sokan elfelejtik, hogy egy családban az állatok vannak a legalacsonyabb szinten, vagyis a gyerekek sokkal fontosabbak, hogy nekik jó legyen, nem elfeledkezve a szülőkről.
99-es értőolvasás meg van?
Az egész családot elhanyagolja a háztartással együtt. Gyakorlatilag már most azt csinálja, amit te csinálnál.
Tényleg ennyire szerencsétlen vagy, vagy csak neki futásból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!