Elvihetem a kutyát a párom beleegyezése nélkül? Fontos és SOS lenne.
nem lehet, hogy egyszerűen csak féltékeny vagy a kutyára?
nem hiszem el, hogy 2 értelmes felnőtt ember ne tudna megbeszélni ilyen dolgokat.
Majd meglátjuk. Hátha segít, én bízom benne.
Pár hónap és jelentkezek.
Szuper példát mutatsz a gyerekeknek...gratula...
NE TEDD!!!! Meg fogod bánni :(
plusz ha nem kamu kérdés, örökre itt marad, vagy legalábbis látható lesz az oldalon. előbb-utóbb megtalálja a férjed, főleg hogy ennyi embert sikerült felzaklatnod, önző szuka :)
ha van egy csöpp eszed, ilyenekre nem is gondolsz. bár akinek ez megfordul a fejében, az nem is ember. leszarom a gyerekeid lelki békéjét egyébként, a kettőnek nincs köze egymáshoz.
megértem ha idegesít amit a férjed csinál, de elég elgondolkodtató, hogy nem vele beszéled meg, ha már ennyire zavar a dolog.
...a felesége...
Nem tudsz olvasni vagy mi van?
Kedves Kerdezo!
Amit csinalni szeretnel, az nagyon ronda dolog.. Nem hiszem, hogy ezt meg kene tenned egy olyan emberrel, akit szeretsz.
Az elutottek opcio tenyleg santit egy kicsit... en kovetelnem a kutya testet, hiszen ha azt mondanad, hogy "elvittek a dogkutra" akkor tuti megvernelek, lehet el is hagynalak, de jo darabig biztosan nem allnek veled szoba... Arrol nem beszelve, hogy Te voltal a hibas, mivel Te voltal otthon a kutyaval.
Csak jo tanacskent irom, hogy ez a napi szintu kutyazas valoban menekules valami elol. En is sportkutyas vagyok, versenyzek tobb sportban is... DE nem edzek minden nap a kutyakkal, az nekik sem jo...kell nekik is piheno nap. Szerintem probaljatok megbeszelni a dolgot, kerd meg, hogy pl csak heti 3 nap foglalkozzon a kutyaval, a tobbi napra meg probalj valami mast javasolni neki. Pl babauszas, baba zene klub, baba-mama torna...
Konnyen lehet, hogy depresszioval kuzd, lehet, hogy rosszul eli meg, hogy megint ejjel nappal otthon van egy gyerekkel. A napi feladatok elol a kutyazasba menekul...egyertelmuen gond van, ez nem a kutyas versenyzesrol szol. Ha a parod valoban depresszios es elveszed tole az egyetlen oromforrast, akkor akar tragedia is lehet a vege...
Azt meg megjegyeznem, hogy a kutyas vilag nagyon nagy...mindenki ismer mindenkit, ha nem is szemelyesen, de akkor is a vegen osszefutnak a szalak... ha a parod felteszi a kepet fb-ra, hogy "eg veled buksi, szerettelek", akkor akar ki is derulhet, hogy valaki 8. szomszedjaba bekoltozott buksi.... ebben az esetben viszont biztosan elhagyna...es ilyen helyzetben egy nonek nem akadaly, hogy "nincs hova mennie"...
Esély nem lenne, hogy ilyen pasihoz valaha közöm legyen, aki ilyesmire lazán képes. Nem még 2 gyereket is elljek neki. Esetleg a 2 gyerMek nem véletlen azért született, mert TE akartad őket?
Zavar mi, hogy az asszony nem a konyhában van, és főz neked egész nap, pesztrálja a pujáid, hanem jól érzi magát valami hobbival? Te meg hazamész, nincs meleg kaja az asztalon, hogy utána egy sört bontva beterpeszkedhess a fotelba a tv elé.
Valószínűleg elege volt a 3 év alatt, hogy mindent neki kellett csinálni, és talált boldogságot máshol.
Remélem lebuksz, és úgy otthagy a 2 gyerMekkel, mint a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!