Elvihetem a kutyát a párom beleegyezése nélkül? Fontos és SOS lenne.
Szerintem meg a kérdező egyenesen maga a megtestesült Sátán!
:D
Pff. Szánalmas...
Te komolyan azon csodálkozol, hogy lelépett?
Ember, ha ezt velem tetted volna meg, isten nem szed ki a kezeim közül.
Nem vagyok egy házisárkány, tiszteletben tartom, hogy a párom dolgozik, én meg csak gyerekezem és kutyázom, igyekszem megcsinálni mindent a favágástól a főzésig, hogy neki ne kelljen, de ha el merne vitetni akár egyet is a beleegyezésem nélkül a kutyáimból, az biztos, hogy puszta kézzel kaparnám ki a szemeit.
Azért azt remélem tudod, hogy hacsak nem bizonyíthatóan drogos, vagy prosti az anya, a bíróság nem igazán szokta a gyerekeket az apjuknak ítélni.
Én tiszta szívemből kívánom, hogy kapja meg ő a gyerekeket, hozza rendbe az életét, te pedig rohadj el egyedül.
Akkor majd elemezheted, mennyire szuper férfi voltál, hogy megmutattad, ki az úr a háznál..
Elolvastam, végig. Majdnem bólogattam a 140-es válaszára, de a második felével nem értek egyet. Nem az a baj, hogy a kutyával sok időt van elvégre a 4 kutyából lehet kedvence, hanem hogy a gyerekek rovására teszi ezt, nem vigyáz a kicsire hanem mást hív ugyanis fontosabb hogy eddzen a kutyával, nem tudja elvinni-hozni a nagyobbat mert a kutyával eddz és még valahol volt hogy már nem is ő főz, ami a férj számára nem lényeges szerintem elvégre csinálhatja maga is, de a gyerekekre sem főz?! Tudom egy 3 éves gyerek már eléggé nagy ahhoz hogy egyedül hazajárjon sok ember szemében, ráadásul apuka is eljöhetett volna a munkahelyéről minden nap hamarabb elvégre a gyerekér kell menni, hiszen anyukának nem elég az egész délelőtt-kora délután a kutyával eddzeni pont akkor kell amikor a gyerek menne vagy jönne az oviból, ráadásul a kisebbikkel sem kell foglalkozni mert ahhoz meg hív mást, aki vigyáz rá. Mindezt úgy, hogy sokat beszéltek róla és megígérte a feleség, hogy változtat a dolgokon. A kutya elvitele nem csak úgy történt, hanem többszöri megbeszélés, ígérgetés után sem változott semmi, erre volt a válasz ez a lépés, elvégre nem válással akart kezdeni, azt csak azután akarta beadni, hogy elment anélkül, hogy bármit mondott volna vagy a gyerekeket vitte volna magával ahogy ilyenkor egy a gyerekeivel valamit is törődő anyuka tenné, elvégre itt mindenki megbeszélte hogy a tökéletes életet ahol anyuka imádja a gyerekeket, imádja a kutyát az irigy férj felborítja a kutya eltávolításával. Ahogy sokan írták meg kellett volna beszélni esetleg szakember segítségét kérni, a megbeszélés megtörtént többször is és nem volt változás. Azt nem tudjuk, hogy szóba került e szakember igénybevétele, hogy megtudják miért viselkedik így az anyuka és hogy egyáltalán belement volna e a szakemberes segítségbe, ugyanis erről eddig nem volt szó.
Természetesen olyan megoldás is létezhetett volna, hogy apuka megy gyes/gyed-re ami abban az országban van és anyuka mehet dolgozni, ez esetleges megoldás lehetett volna.
Az egészben a kutya csak szenvedő alany, az elején megszokja a kitüntetett bánásmódot a többi kutyával és a 2 gyerekkel szemben, utána meg megy másik helyre ahol átlagos bánásmódot/figyelmet fog kapni, mint a már ott lévő 2 kutya.
Kérdező, végül miután elment az anya írtad hogy nem jelentkezett egyáltalán, továbbiakban nem érdekes hogy veled beszélt-e valami lényegeset, de érdeklődött a gyerekek után? Vagy még most is a kutya a fő szempont? Vagy még azóta sem adott életjelet magáról?
Semmit, gondolom egy baratnőnél van.
Jövő héten szabin leszek és megoldom a gyerekek elhelyezését amíg dolgozom.
Ami a legszomorúbb, hogy a gyerekeket annyira meg sem viseli, hiszen volt fél évük megszokni.
Én csak azt nem értem, hogy mit vártál a történtek után? Elviszed a kutyát, a feleséged meg a fejéhez kap, hogy jééé mi van velem és rohan majd tenni a dolgait és minden csettintésre változni fog?
Szóltunk, hogy nem ez a megoldás, mert csak még nagyobb gázt fogsz vele csinálni? Így történt? Így történt.
Nem tudom már hányan írtuk, hogy keressetek szakembert, párterapeutát, akármit. A fenyegetőzés és zsarolás nem vezet sehova. De neeem, te már csak azért is...
hát akkor edd meg amit főztél.
Írtam, hogy ennél csak jobb lehet, mint ami most van.
Hétfőn megyek az ügyvédhez, gyámhatósághoz (azt hiszem ez a nevük otthon) a húgom érkezik hét közepén vigyázni a gyerekekre. Amig dolgozom.
És most aztán mennyivel jobb lesz a gyerekeknek..
Szánalmas vagy, és undorító.
Ahelyett, hogy beláttad volna, hogy valami baj van, és próbáltál volna segíteni, szakemberhez fordulni, stb, fogtad, és tönkretetted a nejed, a kutyát,és a gyerekeket.
Legyél nagyon büszke magadra, remek csávó vagy.
Jobb lesz. Mert nem úgy nőnek fel, hogy a saját anyjuknak egy kutya fontosabb mint Ők.
Nem lesznek lelki nyomorékok.
de így sincs velük az anyukájuk, nem?
eddig legalább néha láthatták, mert ott lakott nálatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!