Elvihetem a kutyát a párom beleegyezése nélkül? Fontos és SOS lenne.
Én imádom a kutyámat, de van rajta kívül is életem, viszont ha nekem nem elvinné a párom a kutyámat hanem HAGYNÁ HOGY ELÜSSE EGY AUTÓ, akkor soha a büdös életben nem bocsátanám meg neki hogy nem figyelt, és ah ránéznék rögtön azt látnám, hogy na, miatta halt meg a kutyám, és még csak ennyire sem tudott értékelni, hogy a kutyámra vigyázzon. Azonnal elválnék én így is.
Ráadásul így, tudva a háttérsztorit úgy látom hogy mindkét féllel probléma van... Meg úgy alapvetően az egész házassággal. Ha igazán szeretem a férjemet sohasem jutna eszembe ártani neki, a legkisebb szomorúságában is együtt érzek vele, nemhogy én okozom. Egy kutya elvesztése hatalmas fájdalmat tud okozni, főleg így hogy konkrétan ahogy leírtad, az egész élete a kutyáról szól. Azt fogja érezni hogy az élete értelmét elvették, ő maga haszontalan, és depressziós lesz, akár öngyilkossági gondolatai is lehetnek. Aztán ha mégis kiheveri, vesz egy másik kutyát és minden kezdődni fog elölről.
Ember.. Nő létemre még én is azt mondom, h a nőt is meg a kutyát is kivágnám a fenébe.
A nagy kutya védők, vajon elgondolkodtatok vagy egyáltalán eszetekbe jutott a 2gyerek..??.... Jaaaaaaaaah, h nem..
Akkor gondolom nálatok is az agybaj nagybaj. Mekkora lelki sérülés lehet ezeknek a gyerekeknek, h az anyuk nincs velük.főleg 1évesnek. Tudjátok mekkora egy 1éves gyerek és mik az igényel?? Ja, h ezt se tudjátok... Aha..
Amúgy a kutya a kérdezőé. Ha oda adja másnak a kutyát akkor adja oda azt kész.
A nő a gyerekeivel foglalkozz ne azzal a büdös kutyával.
Amúgy lesz*rnám, h a nőnek van hova mennie vagy nincs. Oldja meg úgy ahogy megoldotta azt h más főzzőn helyette, más mennyen a gyerekeiért, más takarítson.
Egy ilyen nő szégyent hoz a női társadalomra.
Én csak azt nem értem ebben az egész sztoriban, hogy csóri kutya ugyan mit tehet arról, hogy felmerült ez a probléma? Mivel szolgált rá, hogy ekkora utálat tárgya lett egyesek szemében? Mert ő fogja megszívni a legjobban, ráadásul a probléma valószínűleg nem fog megoldódni, ha anyuka még eljár barátnőzni is, stb...
Tény, hogy egy anya a gyerekei érdekeit tartsa szem előtt, de erről nem a kutya tehet, hogy ez a helyzet van. A kedves férj viszont annál inkább...
Kérdező, ahogy ide is írsz, meg az egész stílusod, hogy kárörvendőn mosolyogva írod hogy nincs hova mennie a feleségednek, és hogy húú te aztán megmondtad neki, hogy a kutya megy, meg hogy te már eldöntötted, kész, punktum, ez borzasztóan ellenszenves. Ha az életben is ilyen vagy, akkor nem csodálom, hogy a feleséged "lázad". Ráadásul te már állítod is, hogy a feleségednek semmi baja, holott ezt honnan is tudnád szakember véleménye nélkül?
Képzeld, én is ismerek egy családot, ahol az anyuka szülés utáni depresszióba esett és ez abban nyilvánult meg hogy a három kisgyerek közül a legkisebbet teljesen eldobta magától, nem volt hajlandó etetni, undorodott tőle... Erről ő nem tehet, mert ez egy BETEGSÉG, amit KEZELNI kell szakemberrel, és nem aláásni, zsarnokoskodni, fenyegetőzni...
A depresszió nem azt jelenti, hogy egész nap pityereg és szomorú, ennek nagyon sok fokozata van, olyan is amit észre sem veszel.
En ertem a kerdezot es igazat adok neki.
Tetmeszetesen nem az a megoldas ha a kutyat likvidalod, viszont ulj le az asszonnysl es mondd meg neki valaszthat. Vagy a kutya vagy a gyerekek. Mindketto is lehetseges ha nem hanyagolja a csaladot. Ennyi
Egy barátom ment ma hajnalban és el is vitte.
Tehát már tárgytalan. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!