Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vannak itt ilyen rosszin...

Miért vannak itt ilyen rosszindulatúak?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre,hogy itt sok nagy kutyatudós lenézi a nem tökéletes fajtakutyákat, akinek nincs törzskönyve vagy keverékek! Ha már nem olyan,mint egy díjnyertes kutya akkor egyből csak egy kis sz.ros hobbykutya akit nem lehet szeretni!

Annyi sok okos van itt, de mégsem szeretik a kutyákat!

2010. márc. 29. 19:09
 81/117 anonim ***** válasza:
100%
B+ megmondanád hogy miből lesz nekünk pénz??? Attól hogy kifizetjük az utiköltséget, az ápolást, a nevezési díjat? Mi nem tenyésztők vagyunk, nem adunk el kiskutyát, nincsenek is kiskutyáink! Mi csak kiadunk pénz a kutyáinkra, megmondanád hol jön az vissza? Olyan nagyon okos vagy hallod...
2010. márc. 29. 21:21
 82/117 anonim ***** válasza:
100%

21.17

Köszi! Legtöbben emiatt hülyének néznek!

2010. márc. 29. 21:21
 83/117 anonim ***** válasza:
100%
Fogadhatunk "kedves" kérdező. Neked úgyis van ugye miből, a sok meló közben meg van időd fogadásokat kötni, meg kutyát nevelni. Se kutyám, se férjem, se fizetésem. Tanulok. Nem vagyok gazdag, de abszolút annak vagyok a híve, hogy minden kutya költséges, és a kutya rád van utalva (ebbe bele gondolva csak remélni tudom, hogy neked nincs :D) Ezt összegezve felelőtlen vagy, tudatlan, és beszűkült látó körű, aki nem képes meglátni azt, hogy olyasmit hajtogat ami még csak részben sem igaz. Gáz, hogy egy 70 éves idős bácsi szintjén állsz, aki sajnos már nem egy korszerű ember. Régen még tök természetes volt, hogy a kutya láncon van és csontot eszik. Azóta van aki fejlődött, hát te nem.
2010. márc. 29. 21:24
 84/117 anonim ***** válasza:
100%

21:21

Nekem a kutya nem állat. De néhány ember nagyon is az...

A kutya az társ.

2010. márc. 29. 21:26
 85/117 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem tudjuk itt sokan, hogy mire is vagy kiváncsi? vagy csak kötözködsz mindenkivel?
2010. márc. 29. 21:27
 86/117 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy most újra végigolvastam az összes hozzászólásodat kedves kérdező, és komolyan úgy érzem mintha elgurult volna nálad a gyógyszer. Már-már kezdek gyanakodni az elmeállapotodat illetően.

Az, hogy valaki kiállításokra viszi a kutyáját magánügye. Valószínűnek tartom van annyi esze, hogy fel tudja mérni utálják-e ezt a kutyái vagy sem.

Az, hogy egy ilyen beszélgetésbe beilleszted a 300.000 forintos fizetésed? Erre mit mondjak? Szánalmas. A témához semmi köze.

Ne ítélj meg olyan embereket, akiket még hírből sem ismersz. Elég csúnya dolog.

2010. márc. 29. 21:43
 87/117 anonim ***** válasza:
100%

Ja és még egy "kedves" történet a végére:

10 éves kislány kiskutyát szeretne. Anyu, apu benne lenne, de hát apu beagle függő, és hát nem futja most a családi kasszából arra, hogy tenyésztőtől vegyen kutyát. Sebaj, ezért vannak a szaporítók. Hirdetés, telefon, összeg lefixálva. Elmennek a kiskutyáért, igaz kicsit bágyadt,kicsit furcsa , de hát beagle, és olcsó.

Kutya kocsiba irány haza. Másnap reggelre a kölyök halott.

Hoppá.

Akkor légyszíves magyarázd el egy 10 éves kislánynak, hogy miért tölthetett élete első kutyájával csupán egy fél napot.

2010. márc. 29. 21:56
 88/117 anonim ***** válasza:
100%
21:56 erre fogadjunk, hogy az lesz a válasz, hogy de a spániel amit ő vett szintén elpusztult. Képzelem milyen tenyésztőtől vette...
2010. márc. 29. 22:03
 89/117 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még egy sztori: ismerősöm barátnője mops-ot akart, vagy bármi picit. Találtak "olcsón". Jól bepalizták őket, hogy azért nincs törzskönyv, mert az ő kanjuk fedezett, azért kapták cserébe, és a szukás nem akart váltani. Felhívtak, mondtam ne vegyék meg, van a közeli menhelyen is kisméretű keverék, fel is hívtam őket rákérdezni. Persze megvették, mert csak 40 ezer. Két nap múlva csörög a telefonom megint, hogy a pici hányik, fo.ik. Mondom irány a doki. Kiderült, hogy az oltásokat sem valószínű, hogy megkapta, mert nem volt doki által lepecsételve, a szaporító azt mondta ő adta be... Kicsinek infúziók, oltási program újrakezdve. 1 hét aggódás. Most megúszták egyenlőre, de ki tudja mi lesz még. És a vételárat már ráköltötték. Inkább vettek volna egy jó kennelből! Sajnálom azt a picurit, mert nem hinném, hogy egészséges nagykutya lesz belőle.
2010. márc. 29. 22:09
 90/117 anonim ***** válasza:
100%
Engem ennél az szokott jobban sokkolni, mikor a kölykök olyan aránytalanok lesznek, hogy nem ám, hogy az adott fajtára, kutyára nem hasonlítanak. Akkor ezek segítenek a szegény embereken? A tenyésztők is azért adják ennyiért a kutyát, mert nekik is ez pénz, nem azért mert ők a pénzre mennek. Ez miért érthetetlen? Ebben egy siker van: egészséges, jól szocializált, stabil idegrendszerű, szép kutyák.
2010. márc. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!