Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vannak itt ilyen rosszin...

Miért vannak itt ilyen rosszindulatúak?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre,hogy itt sok nagy kutyatudós lenézi a nem tökéletes fajtakutyákat, akinek nincs törzskönyve vagy keverékek! Ha már nem olyan,mint egy díjnyertes kutya akkor egyből csak egy kis sz.ros hobbykutya akit nem lehet szeretni!

Annyi sok okos van itt, de mégsem szeretik a kutyákat!

2010. márc. 29. 19:09
 71/117 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg te nem fogtad fel. Mivel csak 1 kérdező emlegette a SZOMSZÉD kutyáját hogy onnan lenne kiskutyája, így ő magára fog ismerni és feleslegessé válik az idő bogarászása! Te nem olvastál elég figyelmesen.
2010. márc. 29. 21:11
 72/117 A kérdező kommentje:

21:11

ő egy válaszoló volt nem kérdező:)

2010. márc. 29. 21:12
 73/117 anonim ***** válasza:
100%
Ebből is látszik, hogy fogalmad nincs róla, hogy ez az egész miről szól. Ha tenyésztő lennék, még egy millióért se adnék neked kutyát. Tudod egy jó tenyésztő megválogatja kinek ad kutyát, ez is elválasztja a szaporítótól. Neki nem mindegy, hogy a kutyája boldog lesz-e vagy kaja!
2010. márc. 29. 21:13
 74/117 anonim ***** válasza:
100%

Ó kedves kérdező, de jó, hogy te ilyen sokat keresel!Sajnos én már voltam munkanélküli is,de azért a kutyám még megvan, nem adtam ám menhelyre, csak mert közben szegény lettem!

És hát törzskönyves. Jó pénzért el is adhattam volna, de inkább nem fizettem be a villanyszámlát.Akkor most sznob vagyok?

2010. márc. 29. 21:15
 75/117 anonim ***** válasza:
100%

Első collie-m szaporítótól kaptam, pontosabban egyszeri almosból, ahol szépek voltak a szülők, jól is voltak tartva. Csak épp nem voltak szűrve, és mindketten hordozók voltak, így lett egy CEA-s, másfél éves korára megvakult collie-m. Akkor nagyon fiatal voltam, az internetről még csak nem is hallottam. Ezek után kezdtem utánajárni a dolgoknak. Vettem kutyaújságot, középsuliban már volt net, így állandóan kutyás oldalakat nézegettem. Beteg kutyám természetesen nem dobtam ki, 12 évig élt, terelt, szánt húzott, túrázott, sétált. De nem egyszer gondoltam bele, hogy mi lehet a tesóival, vagy lehet, ha ő máshoz kerül, már gyepin sínylődne. Nagyon szerettem, próbáltam neki teljes, boldog életet biztosítani, de voltak nehézségek, és ez a szaporítás, felelőtlen párosítás hibája volt. Ezért harcolok ez ellen, és ezért vettem most "drága" kutyát, akik szülei mentesek, így ők is. Nem vagyok sznob, és igenis szeretek kiállításra járni. Aki pedig nem teheti meg, hogy kiadjon 80-100 ezret egy kutyáért, az fogadjon örökbe, de ne a szaporítókat gazdagítsa! Persze akinek saját és családja eltartása is gond, az ne tartson kutyát, akárhogyan is fáj. Én sem vagyok milliomos, de a kutyáimra mindig jut pénz, ha épp nem Royal Canin-re, akkor pár hónapig Dog Chow-ra, de van.

És szoktam segíteni a helyi menhelyt, legjobb barátnőmnek is onnét ajánlottam kutyust, együtt választottuk, nagyon aranyos kis eb :)

2010. márc. 29. 21:17
 76/117 A kérdező kommentje:

21:13

igen tudjuk..fogadjunk ti sem azért tartjátok a kutyátokat mert szeretitek hanem,hogy pénz legyen belőle meg hírnév és aki nem multimillimos azt lenézitek, és az ne is tartson soha sem kutyát.még a szomszéd pista bácsi a 70ezer forintos nyugdíjából is jobban tartja a kutyáját,mint ti és nem szaros kiállításokra járatja hányinger közepette:)

mindegy látom semmi dolgotok nincsen,nem is kerestek ti semmit,van egy jó gazdag férjetek aki kinyalja a seggeteket.már órák óta itt ültök inkább mennétek olvasni valamit a kutyákról vagy foglalkozni velük,de nekem sajnos be kell fejeznem ezt a nagyon érdekes eszmecserét veletek,mert eddig értelmes választ nem kaptam, így hát megyek és befejezem a melót és kérek fizetés emelést,hogy lehessen még 1 kutyám:D

szevasztok,sznobok.

77/117 anonim ***** válasza:
100%
Ohh istenem elnézést, most mindenbe bele fogsz kötni? Neked sosincs egy elírásod mert tökéletes vagy? Nem gondolnám! De gyerekes! Amúgy én sokkal kevesebbet keresek mint te, mégis összegyűjtöttem a kutyára a pénzt, és kutyaiskolába járunk meg táborozni, meg kiállításra és drágas tápot veszek neki, inkább magamon spórolok! Te meg félted a sok pénzed és a kutyán akarsz spórolni! Ha kutyát akarsz és nem kell papír, akkor húzzál a menhelyre, bár igaz azzal nem lehet menőzni hogy milyen fajta! -.-" Te vagy az aki nem szereti a kutyákat mert szídod azt akinek törzskönyve van! Mi szeretjük az összes kutyát csak beleszerettünk egy bizonyos fajtába és aggódunk értük, épp ezért nem támogatunk szaporítókat!
 78/117 anonim ***** válasza:
100%
21:15 de sznob vagy :O én sokkal jobban tisztellek ezek után, mintha nem tudom én milyen orvos vagy ügyvéd lennél több millával.
 79/117 A kérdező kommentje:

21:15

az ide írok szerint ilyenkor megkell válni az olyan dolgoktól amik nem lehetnek,tehát el kellett volna adnod:)

na byebye.

2010. márc. 29. 21:18
 80/117 A kérdező kommentje:

21:17

igen azért volt drága kutyám mert sajnáltam rá a pénzt, mégis ti papoltok arról,hogy aki szegény ne legyen kutyája. nekem nem a pénz volt fontos,bármennyit kifizettem volna azért,hogy életben maradjon a kiskutya, ezek szerint tényleg sajnáltam a pénzt.

2010. márc. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!