Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért vannak itt ilyen rosszin...

Miért vannak itt ilyen rosszindulatúak?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre,hogy itt sok nagy kutyatudós lenézi a nem tökéletes fajtakutyákat, akinek nincs törzskönyve vagy keverékek! Ha már nem olyan,mint egy díjnyertes kutya akkor egyből csak egy kis sz.ros hobbykutya akit nem lehet szeretni!

Annyi sok okos van itt, de mégsem szeretik a kutyákat!

2010. márc. 29. 19:09
 61/117 A kérdező kommentje:

Erről beszéltem, itt mki egy nagy sznob..:D

Ássátok el magatokat szerintem,csak majd egyszer legyen olyan,hogy elszegényedtek,vagy valami és akkor elsőnek ajdatok túl a kutyátokon mert nem lesz pénzetek 20ezer Ft-os kutyakjára;)

2010. márc. 29. 20:59
 62/117 anonim ***** válasza:
100%

Töltöttem fel pár kiállításon "szenvedő" kutyámat, éa rokon kutyát. Szerintem nem az látszik, hogy nyomorultan éreznék magukat.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 29. 21:00
 63/117 anonim ***** válasza:
100%

Az az ismerős is szaporító. Nem csak az szaporít aki gyártja a kiskutyákat! lehet hogy a te kutyád egészséges, de ezt te nem tudhatod, mert nem látsz bele! Vagy mi van ha a másik kiskutya egy felelőtlen emberhez kerül aki kiskutyagyárat csinál belőle vagy bántja? Mert azt ugye te sem gondolod komolyan hogy aki 200 ezerért megveszi a kutyáját az majd utána felelőtlen lesz is kidobja? A menhelyeken nagyon kevés fajtatiszta van és többésgük nem igazi törzskönyves kutya.

Tudod néha az a felelősség hogy lemondasz valamiről! Ha nem tudod megvenni, akkor miért nem mész a menhelyre? Hiszen pont te reklámozod hogy nem fontos a papír! De azért a menhelyi kutya nem kell mi? Saját magad hazudtolod meg ezzel!

2010. márc. 29. 21:01
 64/117 anonim ***** válasza:
77%
Én a helyedben tényleg elásnám magam. Szerinted ha a gazdájától elkerül a kutya az kinek rosszabb? Milyen agyi szinten állsz te? De komolyan. Csodálkozom, hogy a tenyésztő odaadta neked a kutyát. Persze, mert valaki szereti a kutyáját, és megfelelően tartja az aztán rossz. Szánalmas vagy. Nem értem miért nem lehet a kérdezőt lepontozni.
2010. márc. 29. 21:03
 65/117 A kérdező kommentje:

Volt már keverék kutyám menhelyről, írtam is,tanulj meg olvasni utánna szólj be,köszi.

Nem vagyok multimilliomos,mint ti,de a havi 300ezer keresetem megvan ha annyira beleakarsz menni a részletekre.

2010. márc. 29. 21:04
 66/117 anonim ***** válasza:
100%
21:00 *-* Gyönyörűűeeeek. Awww ezek a kutyák csoda szépek. Kennel nevet! Ugye van honlapod? *.*
2010. márc. 29. 21:06
 67/117 anonim ***** válasza:
72%
Én nem is neked írtam hanem egy másik válaszolónak. Neked kéne megtanulni olvasni. :)
2010. márc. 29. 21:08
 68/117 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel a kereseted? Éppen ez az, itt vered a nyálad rá mennyi pénzed van. Na akkor ki a sznob? Nem az aki fajta tiszta kutyát tart, és szereti, ápolja, gondozza, és nem a pénzt nézi az egészben. De neked alapból az a bajod hogy mennyibe került. Ha annyi pénzed van, hogy úszkálsz benne, miért hat meg? Menny inkább arra a fórumra dicsekedni, ahol "normális" hozzád hasonló idiótáknak fitogtathatod a "tudásod"...
2010. márc. 29. 21:09
 69/117 A kérdező kommentje:

21:08

azért szoktak az emberek odaírni egy időpontot,hogy megtudják,hogy ki-kinek ír. látom nem fogtad fel,hogy mire jó az.

2010. márc. 29. 21:09
 70/117 A kérdező kommentje:

21:09

Ti mondtátok,hogy akinek nincs annyi pénze,mint nektek annak ne legyen kutyája..már meg ne haragudj.Ti mondtátok,hogy csoda,hogy eladta nekem a tenyésztő a kutyát.Azért írtam le,hogy ennyi pénzzel amennyit keresek, megérdemlek e egy kutyát, vagy még dolgozzak a havi 1milláért és akkor tarthatok is?

2010. márc. 29. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!