Miért vannak itt ilyen rosszindulatúak?
Úgy vettem észre,hogy itt sok nagy kutyatudós lenézi a nem tökéletes fajtakutyákat, akinek nincs törzskönyve vagy keverékek! Ha már nem olyan,mint egy díjnyertes kutya akkor egyből csak egy kis sz.ros hobbykutya akit nem lehet szeretni!
Annyi sok okos van itt, de mégsem szeretik a kutyákat!
Igenis vannak kutyák, akik érzik a tétet és élvezik, ha kiállításokra járnak mint ahogy a versenylovak is pontosan tudják, miről van szó. Az én kutyám sem szereti a kiállításokat, (már nem is járunk), de láttam én sok nagyon elégedett, hetykén magát mutogató kutyát, aki igenis élvezte
az egészet.
A kérdező tudja, hogy mire akar választ kapni? Nekem elég zavaros a kérdése és a kommentjei is.
19:59
érdekes nekem az anyám állatorvos és azt mondta,hogy a kutyáknak csak akkor van hányingerük ha az utazás előtte 1 órával esznek,de gondolom te ezt is jobban tudod:D
20:03
Engem meg túlzottan nem érdekel egy tanulatlan aki csak a nyereményre hajt és itt vergődik,hogy mennyire jók a kiállítások:D Megsúgom neked én is állatorvosnak készülök,ahogy anyám is az, de aki nem tudja,hogy egy kutyának mitől lehet áhnyingere és ilyen nagy okos az inkább hallgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!