Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amelyik kutyának nincs tkja...

Amelyik kutyának nincs tkja szerintetek az keverék?

Figyelt kérdés
csak mert azért mert van egy német juhászkutyám , akinek a szüleinek volt törzskönyve de neki nincs. akkor ö nem is német juhászkutya csak keverék? azért kérdezem mert mióta megvan már több mint 100 ember biztos leállított az utcán és tett rá megjegyzést hogy milyen szép és milyen jó a kiállása , hol vettem stb... illetve állatorvos is mondta hogy hozza a fajta jelleget. Ha legközelebb valakivel erről beszélek akkor tettesem magam hülyének és vesszek vele össze hogy ez nem is német juhászkutya? illetve lehet hogy nem is kutya hanem farkas?
2015. febr. 4. 21:40
 81/101 anonim ***** válasza:
17%

Az a jó hogy Te vagy valaki mert ha nem lennétek akkor nem lenne ennyi fasz.

Senki nem mondta hogy tenyésztő vagyok csupán évtizedek óta kiállítok saját tenyésztésű kutyáimmal(külföldön is). Majd ha másfél millát költesz kicsi szivem egy kutyára kiállításra ês lehozol egy kutyától 6 év alatt 2 almot akkor vau vauzzál a szaporításról meg a tenyêsztésről!

2015. febr. 5. 16:05
 82/101 sippara ***** válasza:
81%

"Senki nem mondta hogy tenyésztő vagyok csupán évtizedek óta kiállítok saját tenyésztésű kutyáimmal(külföldön is)."

Na, de akkor mondd szépen: ugyanolyan szaros szaporító vagyok, mint a többi, csak megpróbálom hozzáértőnek beállítani magam, hogy több pénzt kaphassak a kutyáimért.

"Majd ha másfél millát költesz kicsi szivem egy kutyára kiállításra ês lehozol egy kutyától 6 év alatt 2 almot"

Jesszus, és ki tartott fegyvert a fejedhez, hogy ezt végigcsináld? Szerintem jelentsd fel ;)

2015. febr. 5. 16:08
 83/101 anonim ***** válasza:
0%
Ha az apeh ellenőrzés nekem szól el kell keserítselek mert ha van almom bevallom :)
2015. febr. 5. 16:09
 84/101 anonim ***** válasza:
100%
Az tök jó, hogy bevállalod, de apeh már nincs. Így persze, hogy vállalod...
2015. febr. 5. 16:13
 85/101 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy visszatérve az eredeti kérdésre, kérdező, mégis hány küllembíró, vagy egyáltalán nj-hoz értő ember látta már a kutyádat? Mert a szomszéd Móricka véleménye, aki kutyát csak 20 m-ről látott, sokat nem számít!
2015. febr. 5. 16:14
 86/101 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kötözködjetek Nav Vagy Apeh ! további szép napot!
2015. febr. 5. 16:20
 87/101 anonim ***** válasza:
80%
Nem világos, miért írta itt valaki, hogy nem létezik a "fajtajellegű keverék" megnevezés, mikor tele van vele a net. Azért nevezik őket így, mert semmi nem bizonyítja, hogy fajtatiszták voltak a szülei. Nem tudom miért nem lehet ezt megérteni és elfogadni.
2015. febr. 5. 16:24
 88/101 bollocks ***** válasza:
53%

"Nem farkas csak van benne ösztön mivel a kutya falkában érzi magát mint egy farkas ."

De farkas, a kutya a szürke farkas egyik alfaja.

2015. febr. 5. 16:27
 89/101 anonim ***** válasza:

"Nem világos, miért írta itt valaki, hogy nem létezik a "fajtajellegű keverék" megnevezés"

én nem azt írtam hogy nem létezik hanem még soha nem hallottam az életben senkitől sem egy kutyástól sem, és azt még most is állítom , mert nem szeretek hazudni. pedig nem pár hónapja kutyázok

2015. febr. 5. 16:46
 90/101 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mi bajod van a keverékekkel? Kevesebb lesz a Te kutyád attól, hogy nem fajtatiszta hanem fajta jellegű? Más kutya lesz ettől? Vagy már nem is lesz kutya, csak valami rongy, ami semmit sem ér, mert nem fajtatiszta? Nem is szeretnéd tovább? Remélem nem gondolkozol így, mert az nagyon sekélyes értékrendet jelent. Fogadd el, az a fajtatiszta, amelyiknek van róla papírja, amelyiknek nincs, az keverék, de ettől még mind a kettő KUTYA, él, érez, szeretni kell és nem a származásával villogni.
2015. febr. 5. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!