Amelyik kutyának nincs tkja szerintetek az keverék?
Az van, hogy még mindig te állítasz valamit, amit NEM TUDSZ bizonyítani (az, hogy a Jóskapista aszonta', hogy a Bodrinak a kölyke, nem bizonyíték, én is hazudok neked bármit szemrebbenés nélkül). Az, hogy az utca embere, vagy épp az állatorvos mit állít, megint csak irreleváns, mert egyikük sem küllembíró, ráadásul mindannyian (az utca embere és a dokik is) olyan oltári baromságokat tudnak állítani fajtatisztaság kérdésében, hogy az csodálatos.
Viszont valahogy én inkább mondanám a kutyámra, hogy fajta jellegű keverék, mint azt, hogy szartam az egészségére, idegeire, származására, csak épp ez vót óccsón családon belül ;)
Én is ismerek tk-es, jó helyről származó kutyát, aki beteg, és ismerek szapis kutyát aki teljesen egészséges. Mindig vannak kivétlek. De ezerszer több beteg, rossz idegrendszerű szapis kutyát tudnák mutatni, mint tk-eset!
És igen, a kutyád keverék, mert semmivel sem tudod bizonyítani, hogy azok a szülők, akiket a szaporító mondott! Egyébként valószínűleg legalább az apa nem az, akit te hiszel. Én nem is értem, hogy te és a hozzád hasonló emberek miért hisznek el mindent a szapiknak a kutya felmenőiről... De ez olyan, mintha azt mondod, hogy te svájci vagy, de ha nincs állampolgárságod, hivatalosan nem vagy az! Viszont lenne egy kérdésem. Vettél egy keverék kutyát, támogattál egy mocskos szaporítót, nem érdekelt, hogy a kutyád mit örököl, honnan van, akkor most miért is akarsz mindenáron normális gazdának mutatkozni? Te ezek alapján tipikusan a "fajtiszta kutya kell olcsón" kategóriás gazda vagy.
Én nem anyáztam, nem tudom, hogy milyen szövegértelmezési képességekkel rendelkezel, ha ilyet olvastál.
És a mai korban mikor mindennek utána lehet nézni igenis hatalmas ostobaság szaporítótól venni kutyát! A tudatlanságot ne hozzuk már fel, mert az csak annyit jelent, hogy még arra se vette a fáradtságot, hogy utána nézzen a minimális dolgoknak! Számomra ott kezdődik a jó gazda, ha menhelyről vagy tenyésztőtől van kutyája. Az pedig, hogy valaki ennyire nem hajlandó elfogadni a HIVATALOS tényt, hogy bizony a keverék kutya az keverék kutya, az már azért mutat valamit a kedves kérdezőről. Márpedig a tk nélküli kutya keverék. És félreértés ne essék, semmi bajom a mix kutyákkal, nekem is volt nem egy mentvényem, de az ilyen gazdák annál inkább idegesítenek, akik még fel is vágnak azzal, hogy szapis kutyájuk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!