Amelyik kutyának nincs tkja szerintetek az keverék?
Kérdező, az átlagember azon képességéről, hogy felismerjék a kutyafajtákat:
Nekem keverék kutyám van (csau és németjuhász). Az utcán főleg huskynak, skótjuhásznak nézik, vagy a kedvencem volt a 'barna szamojéd'(ami ugye nincs is). Namost, jelenjen meg a lelki szemeid előtt ez a három fajta, és mondd azt, hogy igen, ezek tényleg hasonlítanak és még egy küllembíró is összekeveri őket. Na ugye, hogy nem. Az már csak hab a tortán, hogy a kutyám egyikre sem hasonlít.
De az is szép szokott lenni, mikor váltig állítják nekem, hogy ez a kutya nem lehet keverék, mert olyan szép (mintha csak ronda keverékek lennének), de hogy milyen fajta, arról fingjuk sincs. De nekik kölyök kell tőle, mert olyan szééééééép...
"a napokban láttam egy friss tk- t a neten, ahol az apa 19 éves."
És akkor mi van? Akár 29 éves is lehetne.
Létezik egy olyan dolog, hogy mesterséges megtermékenyítés. Kutyák esetében még nem annyira elterjedt, de létezik és megoldható.
Tudok egy fedezést, ahol majd most születnek a kölykök és 18 éves az apa.:) Létezik olyan, hogy fagyasztott spermás mesterséges megtermékenyités... Legalább, ha beleakarunk kötni valamibe, akkor nézzünk utána, hogy helytálló e.
A kérdező problémáját meg én sem értem. Meg azt sem, hogy ez a hepaj evvel a témával kapcsolatban mire volt jó. De a lényeg, hogy ő érti.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!