Érdekes a helyzet számomra,mert a vérzéses idő alatt a kutya lába megsebesült. Ezután jött a tüzelési időszak , így nem járt sehova,sőt ide sem jártak be kutyák. Szóval olyan lehetetlennek tartottam,hogy terhes legyen,de vhogy csak sikerült neki ... Mára már érzem a kiskutyák mozgását. Az az igazság hogy 2 kisgyerekem van és nem éppen tehetem meg azt hogy doki segítségével szüljön. Mennyire nagy a valószínűsége,hogy nem tudja megszülni magától. A gond az hogyha mennem kell dolgozni (úgy néz ki jövőhéten kezdek) nem lesz felügyelet alatt a kutya. Mi tévő legyek ??? Kb márc 17 körül fog szülni
(Nem kérek olyat,hogy minek a kutya ha nem tudom megfelelően gondozni.) Szülés után mennyivel lehet ivartalanítani ?
Az enyémeket pl.meg is nézheted nyugodtan.IVARTALANÍTOTT bullterrier szukák,chipezve,fullra oltva,ágyban alvósok.
2014. márc. 6. 16:42
62/103 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam,hogy nem jöhetnek ki a gyerekek,és azt sem hogy már dolgozom, a jövőhéttől kezdek !
És a kutyák mellett van gyereked is ??? Mert bizony sok embernek fontosabb a kutya ,mint a gyerekek,de az nem én vagyok
2014. márc. 6. 16:48
63/103 anonim válasza:
Nem szeretem a gyerekeket,kb.halálra idegesítenek.Már akkor is így volt,mikor nem volt kutyám.
2014. márc. 6. 16:49
64/103 A kérdező kommentje:
Akkor fogd be aszád ,de nagyon gyorsan ! harmadik orvos : Nem csinálja! Személyesen voltam nála ... Azt mondta szülésnél nagyon ritka a komplikáció,de segít ha baj van . Azt mondta nem ölnek kiskutyákat ... ivartalanító injeckiót fog adni,2 hónappal a szülés után. Szóval 3 ugyanazt mondta ... Most már elhiszitek ?
2014. márc. 6. 17:36
65/103 anonim válasza:
Bocs,de mi köze van a kutyád szaporításához annak,hogy én szeretem-e a gyerekeket?Ez a "Kutyák"kategória,nem gyerekekről szól.
2014. márc. 6. 17:38
66/103 anonim válasza:
És milyen az az ivartalanító injekció??? XDDDD Bocsi, de most nem tudom sírjak vagy röhögjek.
2014. márc. 6. 17:49
67/103 anonim válasza:
Úgy is lehet mondani hogy "nem ölnek kiskutyákat", meg úgyis hogy "hagynak újabb bizonytalan szaporulatot létrejönni és kétszer annyira lehúzzák a gazdit mint az ivartalanítással", csak az első meghatóbb meg sziruposabb.
2014. márc. 6. 17:51
68/103 anonim válasza:
Ivartalanító injekció? Ahelyett, hogy felnyitná, és kipakolná. Csak én nem értem a logikát? Az injekció nem biztos módszer, és többször is kell adni neki.
2014. márc. 6. 17:51
69/103 anonim válasza:
69. vagyok! Az lemaradt az írásomból, hogy az ivartalanító injekció, ami semmit nem ér, macskákon szokták alkalmazni.
2014. márc. 6. 18:18
70/103 anonim válasza:
És ha rendszeresen beadatod,drágább,mint az ivartalanítás és szépen hazavágja a kutyád hormonrendszerét.Akkor majd kérhet a kezelésekért megint szép pénzt a doki,évekre biztosítja magának a bevételt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!