Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Terhes a pincsim, mi tévő legyek?

Terhes a pincsim, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Érdekes a helyzet számomra,mert a vérzéses idő alatt a kutya lába megsebesült. Ezután jött a tüzelési időszak , így nem járt sehova,sőt ide sem jártak be kutyák. Szóval olyan lehetetlennek tartottam,hogy terhes legyen,de vhogy csak sikerült neki ... Mára már érzem a kiskutyák mozgását. Az az igazság hogy 2 kisgyerekem van és nem éppen tehetem meg azt hogy doki segítségével szüljön. Mennyire nagy a valószínűsége,hogy nem tudja megszülni magától. A gond az hogyha mennem kell dolgozni (úgy néz ki jövőhéten kezdek) nem lesz felügyelet alatt a kutya. Mi tévő legyek ??? Kb márc 17 körül fog szülni

(Nem kérek olyat,hogy minek a kutya ha nem tudom megfelelően gondozni.) Szülés után mennyivel lehet ivartalanítani ?

2014. márc. 4. 10:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
Hátha valamelyik környékbeli állatvédő szervezet tud segíteni műtétben,meg kéne kérdezni Miskolcon a MÁSA Alapítványt például.
2014. márc. 4. 17:37
 22/103 A kérdező kommentje:
Esélytelen ! Félidős vemhességig ivartalanították volna ...
2014. márc. 4. 18:02
 23/103 anonim ***** válasza:

Mi műttettünk olyan keverék szukát,aki kb.másnap ellett volna a doki szerint.Semmi baja nem lett.

Ha nem tesszük meg,akkor született volna egy rakás kicsi,akiket élve elásnak vagy vízbe fojtanak.

2014. márc. 4. 18:17
 24/103 Akiteki ***** válasza:
Fordulj másik orvoshoz.
2014. márc. 4. 18:30
 25/103 A kérdező kommentje:
Én már nem tudok mit tenni,nem vállalják,mert kockázatos ! Szurkoljatok,és ne aggódjatok,minden rendben lesz a kicsikkel,ha gazdisodásra kerül a sor . Esetleg hogy segítsem a szülésben ? Egy ismerősöm,azt mondta segít,ahogy tud
2014. márc. 4. 18:30
 26/103 A kérdező kommentje:
Itt ahol lakom,már semelyik orvos nem csinálja mert már"nagy" terhes.
2014. márc. 4. 18:44
 27/103 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy minden rendben lesz velük? Fajtatiszta kutyákat dobnak ki az utcára, arra mi a garancia, hogy keverék kölyköket majd befogadnak? A menhelyek dugig vannak így is, ideiglenes befogadókat keresnek a kutyáiknak. Remélem amint lehet, ivartalaníttatod a kutyádat.
2014. márc. 4. 19:42
 28/103 Akiteki ***** válasza:
100%

Ez egy rossz duma. Ennyi erővel császármetszést sem csinálnának, mert az mégnagyobb terhes.

Na erre mondta volt nagypapám, hogy nemakarásnak nyögés a vége.

2014. márc. 4. 19:45
 29/103 anonim ***** válasza:
48%
Én ivartalanítás párti vagyok, de leírom, hogy nálunk falun, hogy zajlott a szuka ellése: volt egy hatalmas szénaboglyánk és mindig az alá járt fialni a szuka. Volt, hogy egy hétig szinte nem is láttuk, csak enni járt ki. Azért lecsekkoltuk a szaporulatot, amikor elment a szuka, gyors tartottunk egy létszámellenőrzést, hogy mennyi kölyök van, aztán ellés után két héttel már előhozta a kölyköket is. ÉS ez nemegyszer zajlott le, szóval ha nincs a kutya mellett non-stop őrzés, akkor sem olyan nagy gond, viszont anyagi oldalról megközelítve tényleg nem kifizetődő 4-6 kölykök chipeltetni, oltatni.
2014. márc. 4. 20:36
 30/103 Akiteki ***** válasza:
100%
Csodálatos a magyar kutyatartási kultúra.
2014. márc. 4. 20:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!