Terhes a pincsim, mi tévő legyek?
Érdekes a helyzet számomra,mert a vérzéses idő alatt a kutya lába megsebesült. Ezután jött a tüzelési időszak , így nem járt sehova,sőt ide sem jártak be kutyák. Szóval olyan lehetetlennek tartottam,hogy terhes legyen,de vhogy csak sikerült neki ... Mára már érzem a kiskutyák mozgását. Az az igazság hogy 2 kisgyerekem van és nem éppen tehetem meg azt hogy doki segítségével szüljön. Mennyire nagy a valószínűsége,hogy nem tudja megszülni magától. A gond az hogyha mennem kell dolgozni (úgy néz ki jövőhéten kezdek) nem lesz felügyelet alatt a kutya. Mi tévő legyek ??? Kb márc 17 körül fog szülni
(Nem kérek olyat,hogy minek a kutya ha nem tudom megfelelően gondozni.) Szülés után mennyivel lehet ivartalanítani ?
több dokit felkell hívni, nem egyet
Ha valóban felhívtad akkor idióták, de szerintem felsem hívtál egyet sem mert jujj abortusz-ez egy kutya nem ember
Azt mondd már meg, hogy ha nincs rá pénzed, akkor mégis miből fogod felnevelni a kicsiket? Oltatni, féreghajtani, chipeztetni, etetni? Már ha egyáltalán túléli a kutyád. Ha hajlandó vagy legalább a település nevét elárulni, akkor tuti lesz olyan, aki tud neked a közelben olyan állatorvost ajánlani, aki elvégzi a műtétet!
Nem is értelek. Rengeteg normális választ kaptál, mindenki elmondta, hogy nagyon rizikós így bevállalni ezt az ellést. Gyakorlatilag csak kifogásokat keresel, neked semmi se jó. Időd nincs, pénzed nincs, állatorvosod nincs, az meg már múltidő, hogy nem is figyeltél a tüzelő kutyádra. De ha már nem tudtál előre gondolkodni, akkor legalább most utólag szednéd össze magad és cselekednél végre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!