Terhes a pincsim, mi tévő legyek?
Érdekes a helyzet számomra,mert a vérzéses idő alatt a kutya lába megsebesült. Ezután jött a tüzelési időszak , így nem járt sehova,sőt ide sem jártak be kutyák. Szóval olyan lehetetlennek tartottam,hogy terhes legyen,de vhogy csak sikerült neki ... Mára már érzem a kiskutyák mozgását. Az az igazság hogy 2 kisgyerekem van és nem éppen tehetem meg azt hogy doki segítségével szüljön. Mennyire nagy a valószínűsége,hogy nem tudja megszülni magától. A gond az hogyha mennem kell dolgozni (úgy néz ki jövőhéten kezdek) nem lesz felügyelet alatt a kutya. Mi tévő legyek ??? Kb márc 17 körül fog szülni
(Nem kérek olyat,hogy minek a kutya ha nem tudom megfelelően gondozni.) Szülés után mennyivel lehet ivartalanítani ?
Ok akkor nézzük reálisan....
Nincs 30-40 ezred erre a bulira és szerinted rohad.k a helyzet.
Milyen rohad.k lesz a helyzet amikor ott lesz a nyakadon 4-5-6 kiskutya, akiket 8-9-10 hetesen még mindig nem tudsz elpasszolni de oltani, chippezni és etetni kell őket, ami nem 30-40 lesz a végére...igaz, nem egyszerre kell kiadni :oP
és milyen rohad.k lesz az a helyzet, ha majd ezek a kiskutyák hasonlóan "jaj nem tudom h lett vemhes" továbbszaporodnak, így 1-2 éven belül a te egyetlen kutyád miatt +25 kutya jön a világra....hatványozás, ismerheted. Bár az ugye már nem a te rohad.k helyzeted, így mosod kezeid...
és milyen rohad.k az a szitu ha az el is ajándékozott kutya rossz helyre kerül, esetleg kidobják, továbbajándékozzák stb...de ugye az sem a te problémád már...
Álszent dolognak tartom azon sírni h nincs erőm elvinni ivartalanítani most, h érzem, h mozognak...amikor a jövőjüket sem tudod biztosítani, azt meg pláne nem, h az ő kölykeikkel mi lesz...
És igen veheted baszogatásnak, de ha túlléptél azon a részén h mennyire szemét vagyok h ezzel jövök, talán elgondolkozhatsz az igazságtartalmán.
Egy kistestű kutya ivartalanítása nem 30-40 ezer, hanem a fele. Írd be a googleba, most is van több helyen akció is.
Az alom felnevezése szintén nem 30-40 ezer, hanem az ötszöröse. Akkor majd arra lesz pénzed? Beszéld meg az állatorvossal, hogy részletben tudsz fizetni.
Ha azt sem vetted észre, hogy felcsinálták, honnan tudod, hogy mikor fog szülni?
Nem kell megnézned a kölyköket, az az állatorvos dolga. Humánusabb most elaltatni őket, mint később a menhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!