Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Terhes a pincsim, mi tévő legyek?

Terhes a pincsim, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Érdekes a helyzet számomra,mert a vérzéses idő alatt a kutya lába megsebesült. Ezután jött a tüzelési időszak , így nem járt sehova,sőt ide sem jártak be kutyák. Szóval olyan lehetetlennek tartottam,hogy terhes legyen,de vhogy csak sikerült neki ... Mára már érzem a kiskutyák mozgását. Az az igazság hogy 2 kisgyerekem van és nem éppen tehetem meg azt hogy doki segítségével szüljön. Mennyire nagy a valószínűsége,hogy nem tudja megszülni magától. A gond az hogyha mennem kell dolgozni (úgy néz ki jövőhéten kezdek) nem lesz felügyelet alatt a kutya. Mi tévő legyek ??? Kb márc 17 körül fog szülni

(Nem kérek olyat,hogy minek a kutya ha nem tudom megfelelően gondozni.) Szülés után mennyivel lehet ivartalanítani ?

2014. márc. 4. 10:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
100%
Normális állatorvos, amelyik belátja, hogy egy ismételten fölösleges alom született, és humánusabb az elaltatás még most, az megteszi, igen. Ha meg nem, akkor imádkozhatsz, h se a te kutyádnak se a kicsiknek ne legyen baja.
2014. márc. 8. 17:07
 102/103 anonim ***** válasza:
Mi lett a kutyákkal?
2014. ápr. 10. 13:13
 103/103 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,régi kérdés,de nem tudom megállni,hogy ne szóljak bele. Jól menő vállalkozásunk volt,befogadtunk 3kutyát,2cicát. A kutyák mind bántalmazott,beteg,stb. Aztán csődbe mentünk. Jelenleg 70ezer ftból élünk. A 3kutya,a 2macska,és mi 3an. Minden állat oltott,chipelt,és ivartalan. Illetve a macskák a héten mennek. Szenteste az egyik cica rosszul lett. A telefonomon se pénz,se semmi. Este 11kor,háloingben a szomszédba könyörögtem be magamat telefonálni. És igenis addig telefonáltam,míg találtam dokit aki részletre segít. Igen,utána sz*rban voltunk. Igen,a fiamnak el kellett mondani,hogy most kicsit kevesebb jut majd csokira,mert ki kellett fizetni a doktorbácsit. Igen,elmaradtam a villanyszámlával is. De a macskám él.
2015. febr. 8. 19:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!