Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez milyen hirdetés? Létezhet...

Ez milyen hirdetés? Létezhet ekkora átverés?

Figyelt kérdés

[link]

"Az anyával ha jól emlékszem 1 X voltunk kiállításon, akkor kitűnő és CAC lett. Törzskönyv megoldható, úgy 120 000 forint lenne az ára."

Valaki mondja már meg, hogy ez mégis milyen hirdetés? Létezik, hogy valaki ennyire hülyének nézi a népet?

2012. aug. 21. 10:08
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

"Egy felhasználó saját kérésére vagy negatív jelzések, hiányos, valótlan adatok közlése, számlatartozás és a Vatera Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) megsértése miatt kerülhet inaktív állapotba. Természetesen a felhasználó minden esetben értesítést kap a kizárás pontos okáról regisztrált email címén."

Maradjunk annyiban, hogy nem Vatera díjfizetési tartozása volt :D Úgy látom jót tett a jelentésem 3 néven is :)

2012. aug. 23. 16:24
 52/55 anonim ***** válasza:
Én is jelentettem szabálytalan levelezést vagy mit...
2012. aug. 23. 17:49
 53/55 A kérdező kommentje:
sajnos azt is el tudom képzelni, hogy ő maga töröltette a hirdetést :(
2012. aug. 24. 10:59
 54/55 anonim ***** válasza:

"Egy felhasználó saját kérésére vagy negatív jelzések, hiányos, valótlan adatok közlése, számlatartozás és a Vatera Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) megsértése miatt kerülhet inaktív állapotba. Természetesen a felhasználó minden esetben értesítést kap a kizárás pontos okáról regisztrált email címén."

Az adatlapján INAKTÍV állapotban van. Az inaktív a fent említett dolgokat jelentheti. NEm hiszem, hogy Önszántából lett inaktív, mikor megnéztem a többi hirdetését még számtalan dolga volt feltöltve eladásra, többek között két kanári is!

2012. aug. 24. 17:09
 55/55 anonim válasza:
Csak most olvasom, hogy mit írogatott itt a sok aljas, irigy, szemét és ostoba, tájékozatlan "ember". Nem csodálkozom a sok szemétségen, amiket írogattak, hisz ismerem az embereket. A kiállításokon is, amikor nyertünk az ilyen típusú, embernek látszó lények meg tudtak volna ölni irigységükben. Pont ezért szeretem és tisztelem annyira az állatokat!
2015. ápr. 29. 08:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!