Irodai munka - nem átverés? Mindennap megjelenik az expressben ez a hirdetés 'középkorúakat, fiatalokat, nyugdíjasokat telefonálásra, irodai munkára keresünk Budapesten'
másik: 'fiatalokat, pályakezdőket azonnali kezdéssel irodai munkára keresünk'
ugyanaz az e-mail cím
van telefonszám is
nekem gyanús
A második válaszoló leírta a lényeget. Könnyen lehet, hogy olya nmelóról van szó. ami neked nem tetszik (és nekem sem tetszene), még az is lehet, hogy átverés, de el lehet menni nyugodtan az információig. Nyugodtan kérdezz rá a részletekre, aztán kiderül.
A legvalószínűbb, hogy telefonos direkt értékesítésről van szó. Én nem szívesen csinálnám, de nem nevezem átverésnek.
Szerintem is.
Ez egyszerű random telefonálgatás "gratulálok ön nyert" illetve "lenne önnek egy remek ajánlatunk"...
És mivel itt az emberek jórésze a pics@ba szokta elküldeni az ilyen telefonálót a legtöbben kiszállnak ebből a melóból igen hamar. Ezért keresnek folyamatos utánpótlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!