Ez a hirdetés lehet, hogy átverés?
Talán ha privátban elküldenéd a pontos szöveget, vagy a helyet ahol találtad, meg tudnánk nézni.De csak ennyiből....
Viszont ha kérnek "regisztrálási díjat" akkor általában kamu a dolog, de ki tudja?Ennyiből, nem lehet leszűrni.
ma 22:55
milyen kis rafinált vagy! Privátba küld,nehogy más is tudjon róla?
Kedves kérdező! Nekem nem kell a privát hirdetés,nélküle is tudok tanácsot adni..
Ha a hirdetés úgy folytatódik,hogy előre fizess X.összeget akkor készülj fel,hogy kamu a munka..Soha nem felejtsd el! NEM FIZETÜNK ELŐRE EGY MUNKÁÉRT!
Ha nem kér semmi pénzt,hanem egyből szállítják az alapanyagokat,és te már dolgozol is akkor kifogtál egy jó másodállást..
De szerintem ez nem így van..Biztos vagyok benne,hogy sajnos kamu meló ez is..
googleba beírtam a mail címet, céget nem adott ki, csak mindig ezt a hirdetést.
Ilyenkor érdemes küldeni neki egy levelet, hogy írja meg pontosan mi lenne a feladat, és milyen cég ez.
Én is melót keresek, volt ami fura volt, írtam nekik, nem is válaszoltak. :)
akkor kezdj logikusan gondolkodni
ki a francnak éri meg, nem a gyártás helyén csomagoltatni, kevés gyűrődéssel, hanem országszerte tinglitanglizni mindenféle ruhaneművel és ráadásul hetente szállítgatni ide-oda?
23.00-nak
nem rafináltság, csak nem akartam hogy töröljék a kérdését:)
Amúgy ezzel a hirdetéssel már én is össze futottam néhány napja(ha az amire gondolok) írtam is nekik, de még nem jött válasz.
Majd kiderül, ha beborul.Ha válaszolnak majd eldől.Viszont a belépési díjhoz tartom magam.Ha azt kérnek, inkább ne menj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!