Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez a hirdetés lehet, hogy...

Ez a hirdetés lehet, hogy átverés?

Figyelt kérdés
Szóval találtam egy olyan álláshirdetést,hogy fehérneműket kell csomagolni(otthon),és azt írják,hogy hetente szállítanak,és hetente fizetnek. Ez valami kamu meló lehet?
2010. okt. 18. 22:51
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
bocsi előző vagyok ,nem pontbank ,hanem pontosan www.pontpark.eu :)
2010. okt. 19. 14:32
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyébként biztos van otthoni munka, nővérem 1-2 hete mondta hogy egy újságban látott otthoni munkás hirdetést, ott is olyan hogy mindig házhoz küldenek cuccot aztán ha kész akkor elviszik. De hogy mi volt azt már nem tudom. Újságokban még lehet keresni, mert ott kiszűrik mi valós és mi kamu, akármit nem hirdethetnek ott. Szóval talán ott még van esély :)
2010. okt. 19. 14:38
 23/24 A kérdező kommentje:
3szor próbáltam ma hívni a megadott számot,de persze sosem kapcsolható....
2010. okt. 19. 20:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Újságok? Ott is láttam már ilyen átverést, bár igyekeznek szűrni. Na meg a csalónak is olcsóbb az ingyenes netes hirdetés, mint a drága újságos.
2010. okt. 20. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!