Ez a hirdetés lehet, hogy átverés?
Az ilyen munkák általában rendkívül alulfizetettek, belegebedsz, mire annyi bugyogót becsomagolsz, amivel egy TESCO takarítómunkatárs fizetésének felét megkeresed.
Már ha nem átverés...
Várjuk a fejleményeket, kedves kérdező.
Talpraesett legyél!
Na most utánanéztem a telefonszámnak,és az e-mail címnak,és ez egy rohadt nagy átverés,és pénzt kérnek előre bizonyos Rácz Róbert bankszámlájára!
Nagyon sokoldalú cég lehet,hol parfümdobozolást,hol MOST FIGYELJETEK: ajándéktasak ragasztást!!!! kell csinálni. De én azért csak felhívom holnap,jól lefárasztom a hülye kérdéseimmel,majd elküldöm a jó édes tudjátok hova!!
Az a leggázabb, hogy rengeteg marha van akik be is dőlnek ezeknek, és csomóan élnek ilyen átverésekből..
Itt van összegyüjtve néhány módszer.
Egyszer borítékolóst hirdettek, és nem volt egy nyomorék emal-címük, csak postafiókjuk. Már azon gondolkodtam, hogy ha ilyen ősemberek, akkor kőbe vésem a nekik szánt levelemet. De az túl fárasztó lett volna.
Persze az első levél után a másodikban már pénzt kértek volna.
Az emailcíme sem tetszik. Aki embereket foglalkoztat akárcsak bedolgozói szinten is, az már legyen annyira igényes, hogy rendes email-címet ad meg, és nem ingyeneset.
Bár sajnos sokszor láttam már kisebb cégeknél-vállalkozásoknál és állami intézményeknél is ingyenes mailcímet. Na de akkor is!
Plusz azt érdemes figyelni, hogy aláíratnak-e veled valamilyen szerződést, mert ha nem akkor egyértelműen kamu. Mindig kérdezd meg illetve mond hogy papírra vésve akarod látni hogy kinek dolgozol és mennyit! Ha semmiképp nem mennek bele el kell felejteni az egészet, mert 100% hogy kamu!
Erre mindig figyeljetek.
sajnálattal olvasom, hogy kamu. én is épp keresek valami otthoni munkát, de úgylátom, nem lehet ilyet találni.. :(
pedig elsőre azt gondoltam, hogy ez akár igaz is lehet. régen az egyik barátnőm anyukája bedolgozott egy cégnek, autó üléshuzatokat kellett hajtogatni, és ők jól fizettek.
de úgy tűnik, ma már nincs ilyen. ha valaki mégis tudna valamit, örülnék, ha leírná nekünk, biztos vagyok benne, hogy többen is hasznát vennénk egy kis infónak.
a reményt soha sem adom fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!