Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez milyen hirdetés? Létezhet...

Ez milyen hirdetés? Létezhet ekkora átverés?

Figyelt kérdés

[link]

"Az anyával ha jól emlékszem 1 X voltunk kiállításon, akkor kitűnő és CAC lett. Törzskönyv megoldható, úgy 120 000 forint lenne az ára."

Valaki mondja már meg, hogy ez mégis milyen hirdetés? Létezik, hogy valaki ennyire hülyének nézi a népet?

2012. aug. 21. 10:08
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
2012. aug. 21. 14:07
 42/55 anonim ***** válasza:
Nah megírtam, most új néven....delfinfing forever XD Engem nem lehet csak úgy lelőni :D
2012. aug. 21. 18:58
 43/55 A kérdező kommentje:

épp most néztem rá:)

nekem is van ám új nevem, én fogok a végén rálicitálni...mondjuk az a baj, hogy ezzel csak a saját bosszúvágyunkat éljük ki, ettől még nem változik a helyzet. és úgyis el fogja adni valakinek, ha nem vaterán, hát máshol.

Amúgy megtaláltam korábbi hirdetéseket, néhány éve ugyanezt "játszotta" csak angol bulldogokkal.

2012. aug. 21. 19:01
 44/55 anonim ***** válasza:

Én is licitáltam rá,de friss emberként csak max 50 ezerért licitálhatok, így te már nem fogsz tudni rá licitálni.

HA most beüti, hogy 30 ezret ad érte piros szöveggel kifogja neki írni, hogy Licitedet fogadtuk de delfinfingforever túllicitált. Amíg nem ad 50-ezernél többet (bárki) addig ezt a szöveget dobja neki a gép.

2012. aug. 21. 19:11
 45/55 anonim ***** válasza:
valaki szánja már meg ezt a buta nőt és linkelje be neki ezt a kérdést hogy lássa mivan :D
2012. aug. 21. 19:23
 46/55 anonim ***** válasza:
Én fent vagyok a vaterán,jópár pozitív értékeléssel, tehát rólam nem hiheti hogy komolytalan vagyok.(licitálni nem szeretnék, mert ha netán megnyerem, negatívot kapok, ha nem fizetek...)De szívesen írok Neki, ha gondoljátok. (csak súgjatok hogy mit is pontosan)
2012. aug. 22. 07:59
 47/55 A kérdező kommentje:
Kérdezd meg, hogy a szülőknek megvannak e az egészségügyi szűrései
2012. aug. 22. 14:54
 48/55 anonim ***** válasza:
Én úgy látom, hogy már nincs fent a hirdetés. Viszont körülnéztem és rengeteg kutyust hirdetnek igy :(, a chip opcionális és az eladónál az az érdem, hogy külföldre szállitó kereskedőknek árulnak :((( Na, azok a szaporitott kutyák néha már az úton megdöglenek Románia vagy Ukrajna felé és ki tudja hová kerülnek. Futószalagon gyártják őket, a kereskedők rendelésre szállitanak autó hátuljában van, hogy 10-12 kölyköt, több fajtát is egyszerre :(
2012. aug. 23. 10:41
 49/55 anonim ***** válasza:
Igen. levette. Vajon miért...
2012. aug. 23. 11:07
 50/55 anonim ***** válasza:

beirjátok googleba hogy erzsébettelepi jhon és vagy számtalan hirdetés kijön zzal hogy fia eladó vagy fia fedez.... itt egy másik:

[link]

vajon a sok nyertes közül kikapja majd meg a kutyát?

2012. aug. 23. 11:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!