Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez milyen hirdetés? Létezhet...

Ez milyen hirdetés? Létezhet ekkora átverés?

Figyelt kérdés

[link]

"Az anyával ha jól emlékszem 1 X voltunk kiállításon, akkor kitűnő és CAC lett. Törzskönyv megoldható, úgy 120 000 forint lenne az ára."

Valaki mondja már meg, hogy ez mégis milyen hirdetés? Létezik, hogy valaki ennyire hülyének nézi a népet?

2012. aug. 21. 10:08
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:

válasz: Tisztelt szoszke821! NEM!!! NEKED NEM TUDNÁM MEGMUTATNI ÉS NEM IS AKARNÁM!!! SEM NEKED, SEM CapoerialanyNAK, SEM Maydy4-NEK!!! JÓ EMBEREKNEK NAGYON SZÍVESEN, A LEGMESSZEBB MENŐKIG MINDENT, NEKED SEMMIT!!! HA LEHET OLYAN MARHA NAGY KÉRÉSEM MAGADHOZ HASONLÓTÓL VEGYÉL KUTYÁT, BÁR AZ VOLNA A LEGJOBB, HA EGYÁLTALÁN NEM VENNÉL, MIVEL NEM VAGY MÉLTÓ ARRA, HOGY KUTYÁD LEGYEN!!!

milyen eladó az ilyen?

2012. aug. 21. 12:24
 22/55 anonim ***** válasza:

Tisztelt szoszke821! NEM!!! NEKED NEM TUDNÁM MEGMUTATNI ÉS NEM IS AKARNÁM!!! SEM NEKED, SEM CapoerialanyNAK, SEM Maydy4-NEK!!! JÓ EMBEREKNEK NAGYON SZÍVESEN, A LEGMESSZEBB MENŐKIG MINDENT, NEKED SEMMIT!!! HA LEHET OLYAN MARHA NAGY KÉRÉSEM MAGADHOZ HASONLÓTÓL VEGYÉL KUTYÁT, BÁR AZ VOLNA A LEGJOBB, HA EGYÁLTALÁN NEM VENNÉL, MIVEL NEM VAGY MÉLTÓ ARRA, HOGY KUTYÁD LEGYEN!!! - bodesz66

Azt hiszem felbosszantottuk...

2012. aug. 21. 12:25
 23/55 anonim ***** válasza:
Senki ne nyúéjon magához! delfinfing is én vagyok....alias Maydy4
2012. aug. 21. 12:26
 24/55 anonim ***** válasza:
aki van regisztárlva irja már be neki a másik hirdetés szövegté amiben ezzel a kutyával akar fedeztetni :D arra mit lépne? :D
2012. aug. 21. 12:28
 25/55 anonim ***** válasza:
Van egy érzésem, hogy ez a mekkelek ,aki msot tartja a licitcsúcsot csak poénból licitál...nulla vásárlása volt eddig, nem hiszem hogy pont egy csivit akar venni elsőre vaterán...:D
2012. aug. 21. 12:46
 26/55 anonim ***** válasza:

Tisztelt szoszke821! ONNAN ÁLLAPÍTOTTAM MEG, HOGY NEM VAGYOK HÜLYE ÉS NEM MA KEZDTEM!!! DE MINDENKI MÁS IS MEGÁLLAPÍTHATJA, AKI ELOLVASSA A Capoerialany ÉS AZ UTÁNA KÖVETKEZŐ 3 FELHASZNÁLÓ ÁLTAL(VAGYIS ÁLTALAD) ÍRTAKAT!!!:):):):):) - bodesz66

ez egy nagyon goromba ember :(

2012. aug. 21. 12:56
 27/55 Andizsuzsi ***** válasza:
Nekem az a szöveg tetszik a legjobban, hogy nem vagy méltó arra, hogy kutyád legyen. Mondja ezt egy olyan "tenyésztő", aki a saját bemutatkozásában azt írja, hogy fiatalabb korában lenézte a kistestű kutyákat, most mégis azt tart, mert kevesebb vesződség van velük, mint a nagyokkal.:) (nekem van nagyom is, kicsim is, nem látom a különbséget munkában. Lehet, én sem vagyok rájuk érdemes?)
2012. aug. 21. 13:02
 28/55 anonim ***** válasza:
Az jutott még eszembe, hogy nem lehetne-e szólni az Erzsébettetelpi kennelnek, hogy egyik kutyájukat ilyesmire használják és az ő nevüket felhasználva szaporitanak???
2012. aug. 21. 13:17
 29/55 anonim ***** válasza:
Licitáltam rá XD
2012. aug. 21. 13:30
 30/55 anonim ***** válasza:
2012. aug. 21. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!