Tud v. ki v. mit az ingatlanbazár.com-os ügyről? Ingyenesre hirdetik a feladást aztán szépen elkezdenek számlázni és mire észbe kapsz már 50 ezret is követelhetnek tőled. Tavaly volt már több feljelentésük, de még most is működik serényen a ciprusi
El kell a feltételeket!!
X ideig ingyenes, ha nem törlöd, akkor számláznak!
(Nehéz törölni, na itt a turpisság)
igen, mivel nem találtam, hol lehet törölni,
én fel sem tettem a hirdetésemet.
Én évekkel ezelőtt hirdettem náluk, azóta is kapom a számlákat. Jó hosszan leveleztem velük, hiába. Küldik folyamatosan a követeléseikről a leveleket, nem foglalkozom velük, viszont jelentettem őket a fogyasztóvédelmiseknél, illetve az összes hasonló szervnél. Volt, amelyik szerv válaszolt is, miszerint tudnak az ügyről, kivizsgálják. Törölni már vagy 2 éve! nem tudtam a hirdetéseimet, persze, hogy már rég nem aktuálisak...
Figyelem a kérdést, mert érdekelne, hogy ki mit tud a dologról...
A magyar jogszabályoknak nem felel meg az, hogy az ingyenes időszakról jóváhagyás nélkül lehessen átállítani valakit fizetőssé. Az átállás nem lehet automatikus. Szintén nem felel meg a jogszabályoknak, hogy csak akkor törölhetem hirdetésemet, ha a korábbi tartozásomat kiegyenlítem.
Az előttem hozzászólók azt mondják, hogy el kell olvasni a szerződést mielőtt aláírom. Ez természetes, de kérdem kedves válaszolókat, hogy minden szerződést mindig el szoktak olvasni? Na ugye nem?!?
A szerződésnek vannak azonban lényegi elemei, amit el kell olvasni. A lényegi elem az, hogy miképpen megy át fizetőssé a hirdetésem. Ezt nem lehet az általános szerződési feltételek közé rejteni. Ezt külön kiemelve kell elfogadtatni. Az ingatlanbazár.com ennek a feltételnek sem felel meg, így jól tudják ők is, hogy csak a balekokra lehet számítani, akik megijednek a leveleiktől. Ezekből pedig sok van ezek szerint, hogy ilyen régóta tudnak szélhámoskodni a piacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!