Szerintetek ha az Allianznál van cascom és nem szeretném tovább fizetni, annak milyen következménye lehet? Azt tudom, hogy felmondják a szerződést, de pénzt követelhetnek? Esetleg perelni fognak?
Figyelt kérdés
2011. nov. 26. 20:40
2/5 anonim válasza:
A casco olyan dolog, ami nem kötelező az autóra. (kivéve, ha hitelt vettél fel, amit csak úgy adtak meg, ha kikötötték, hogy kell hozzá casco) Felmondod és kész.
3/5 gergoap válasza:
Dehogy perelnek, csak próbálnak rábeszélni, hogy maradjál, marketing fogás.
4/5 anonim válasza:
nem fizetsz, és kész...aztán a tükörbenézel, és azt mondod: öcsisajt! ez volt a tanulópéz!
ennyi!
5/5 anonim válasza:
Ahogy én tudom, nem határidőre történő (késve) fizetés esetén fenntartják a biztosítást, ez egy hónap, ezalatt biztosított vagy.
Tehát ha késve is fizetsz, biztosított vagy..
Akkor viszont jogosan kérik a pénzt, legalább arra az egy hónapra.
És ezt szerintem be is hajthatják, joggal.
De én azt nem értem, miért nem mondod fel???? Nehéz?
Inkább belefutsz mindenféle levelezésbe???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!