Ez milyen hirdetés? Létezhet ekkora átverés?
"Az anyával ha jól emlékszem 1 X voltunk kiállításon, akkor kitűnő és CAC lett. Törzskönyv megoldható, úgy 120 000 forint lenne az ára."
Valaki mondja már meg, hogy ez mégis milyen hirdetés? Létezik, hogy valaki ennyire hülyének nézi a népet?
2006. év legeredményesebb fiatal kanja,
ezt valaki elmagyarázza nekem milyen cím? csak mert googlebe beirtam és Jhonyka hirdetésein kivül egy kutya jött ki rá csak: esetleg ez a verseny több kategóriás lehet?
egy másik oldali hirdetése:
FIGYELEM!
ERZSÉBETTELEPI JOHN ( 28 X CAC, 13 X CACIB, 16 X HFGY, 3 X HPJ, 3 X R. CACIB, 11 X CH, NEMZETKÖZI CH, 2006. ÉV LEGEREDMÉNYESEBB FIATAL KANJA) fia fedez.
Az apa eredményeit a teljesség igénye nélkül soroltam fel!
A képeken látható fehér, 2,4 kg-os csivava kannal fedeztetést vállalok.
A két legutolsó kép a fedező kan apját (drapp) és anyját ábrázolja.
A kutyus hibátlan. Mivel sajnos nem törzskönyveztettem, így papírt a fedeztetésről nem tudok adni. Önállóan fedez, már születtek kölykei.
Fizetni az első sikeres fedeztetéskor kell, utána még 2 X hozható el ismét a szuka fedeztetés céljából. A szukát Gyálra kell hozni.
KIZÁRÓLAG LÁTHATÓAN EGÉSZSÉGES, ÁPOLT SZUKÁKAT VÁRUNK!
HÜLYE EMBEREK, HÜLYE KÉRDÉSEIKKEL NE ZAKLASSANAK!
hogy is van ez? :D
Kedves bodesz66, Érdekelne a kiskutya és szivesen tudnék meg többet a szüleiről. Meg tudná mutatni az apuka cimeiről az okleveleket és a törzskönyvét? Köszönöm!!! - szoszke821
lássuk a választ :)
# 15/16 ma 12:13
Szerintem apukáról még lesz valami cetlije,de hogy az anyuka "azthiszem egyszeres győztes" dologban bűzlik valami az tuti, inkább a muter papírját kérné az idióta....
Bár Én már tudom a választ!
Kedves X.Y ! Sajnos nincs kedvem megmutatni, és mivel Én vagyok a gazdája ezt sajnos csak Én tudnám megmutatni,de msot mint írtam nincs kedvem :D
Megtaláltam:
Bodnár Ferencné
06305469989
bodesz66@citromail.hu
06-20-299-7646
06-30-546-9989
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!