Ez milyen hirdetés? Létezhet ekkora átverés?
"Az anyával ha jól emlékszem 1 X voltunk kiállításon, akkor kitűnő és CAC lett. Törzskönyv megoldható, úgy 120 000 forint lenne az ára."
Valaki mondja már meg, hogy ez mégis milyen hirdetés? Létezik, hogy valaki ennyire hülyének nézi a népet?
chihuahua.gportal.hu/gindex.php?pg=595128&archive=true
és képes volt a r.hadékja még 2008ban is így hirdetni!
Tisztelt delfinfing! EZT A KUTYÁT NEM FOGOD MEGKAPARINTANI, BÁRMENNYIRE IS SZERETNÉD!!!!!!!! SEM Capoerialany, SEM Maydy4, SEM szoszke821, SEM delfinfing NÉVEN!!!!!!!!!!!! ILYENEKNEK MÉG EGY KISEBB VAGYON ELLENÉBEN SEM ADNÉK EL KUTYÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - bodesz66
hát nem eladó a kutyus :D
letiltott a pi*csa, pedig ezt akartam neki elküldeni
Először is szeretném felhívni a figyelmét, hogy a Caps Lock billentyűje beragadt. Továbbá, hogy Én komoly szándékú vevőként kérdeztem azt, amit kérdeztem és nincs közöm a fent említett személyekhez. Azonban meg kell állapítsam, hogy Maga nem normális! Hogy merészel ilyen hangnemet megütni egy idegennel szemben?Nem is értem, hogy gondolhattam, hogy azaz ember,aki élő állatot bocsát aukcióba az normális lehet?Én nem "MEGKAPARINTANI",hanem megvásárolni akartam a kölyköt. Azonban be kell látnom, hogy csak egy "tenyésztő" álarca mögé bújt szaporító lehet, mármint amit a komentekből utólag kiolvastam. Az Ön reagálása nem hétköznapi, mondhatni tébolyult. Csak abban bízhatok,hogy egy olyan ember kezébe kerül majd a kölyök,aki érdemesebb rá, mint Maga! Olvastam a honlapját, amin kifejti, hogy régen lenézte a kistermetű kutyákat, ennek apropóján botránkoztam meg azon a kijelentésén, hogy az egyik hozzászólónak azt írta, hogy az olyan ember,mint a kérdező érdemtelen az állattartásra.
Ugyanis ezt írta:
Tisztelt delfinfing!
EZT A KUTYÁT NEM FOGOD MEGKAPARINTANI, BÁRMENNYIRE IS SZERETNÉD!!!!!!!! SEM Capoerialany, SEM Maydy4, SEM szoszke821, SEM delfinfing NÉVEN!!!!!!!!!!!! ILYENEKNEK MÉG EGY KISEBB VAGYON ELLENÉBEN SEM ADNÉK EL KUTYÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden esetre a kérdéseket nem tudta törölni!!!
Szól akkor valaki az Erzsébettelepi Kennelnek? Én külföldről irok, ezért nem hivnám, email cimet meg nem látok.
# 39/39 ma 14:01
Én is ezen gondolgokom :D Úgy felb*szta az agyam, hogy tényleg elküldeném a fent említett szöveget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!