Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SEGÍTSETEK! Hogy nyugtassam meg?

SEGÍTSETEK! Hogy nyugtassam meg?

Figyelt kérdés

Van egy husky-m és most tüzel..elvettem tőle a panda maciját (ami hasonlít rá) mert azt hitte gyerekének..azzal ment mindenhova és nyüszít,most hogy elvettem tőle még jobban nyüszít,de én már mindennel próbálkoztam..ha fésülgetem elmegy,ha becsukom a kennelbe még jobban ordít mert kiskorába nem szoktattuk hozzá,ha kiviszem a kertbe pórázon akkor elkezd futni és elránt,de ha elengedném akkor a csirke ólnál basztatná azt a szegény 2 csirkét :D

most a kapunál nyüszít,vonyít(sír)a ház előtt elsétáló emberek meg néznek hogy ezzel meg mivan?! hogy nyugtassam meg? NEM SZERETNÉNK KISKUTYÁKAT! :)

2012. aug. 8. 08:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
6%
Mindig csak a kifogás ...
2012. aug. 8. 13:09
 42/67 anonim ***** válasza:
46%

Nem kínoznám a kutyámat ilyen melegben azzal, hogy levigyem. - ez az egyik.

A másik pedig, hogy munkahelyemen vagyok, így fizikai képtelenség, hogy levigyem a kutyámat, aki otthon pihen.

2012. aug. 8. 13:10
 43/67 anonim ***** válasza:
Gondoltam :)
2012. aug. 8. 13:10
 44/67 anonim ***** válasza:
80%
Tee írogatsz, aki soha a büdös életbe nem viszi a kutyáját??? Mi van nyuszika??? Nem bírom megtartani a kutyulit??? Ne talán fosikálsz a kóbor kutyáktól???? Eeeennyi vagy!! Az ilyen emberre ha ráordítanak össze pisálja magát.
2012. aug. 8. 13:12
 45/67 anonim ***** válasza:
jav. (bírom helyett bírod.)
2012. aug. 8. 13:16
 46/67 anonim ***** válasza:
3%
9 v. 10 éves voltam mikor hozzánk került. Persze h nem tudtam megtartani :D Voltam kb 25 kiló :D De igen össze pisikéltem magam :) Amúgy a kutyámat féltettem a kóbor ebektől nem magamat. Ő nem egy harci kutya ami visszaharap. De talán ha tudnátok olvasni nem kéne mindent 60x leírnI:)
2012. aug. 8. 13:23
 47/67 anonim ***** válasza:
6%
És ha még az sem esett volna le én egy halott kutyáról beszélek, akit már nem is tudok elvinni semerre. :D
2012. aug. 8. 13:26
 48/67 anonim ***** válasza:
89%
Az a szerencsétlen aki azt írta, hogy aki sétáltatja a kutyáját az a "seggét nyalja" annak üzenném: Tudod mit? próbáld ki te milyen bezárva rohadni egy egész életen át! Látszik, hogy azért vagy ilyen primitív agresszív, mert körmöd szakadtáig próbálod védeni a sz.aros kis iagazadat. Ami nincs. Fáj, hogy senki nem ért meg mi? Még, hogy boldogok azok a németjucik. Sejtem mennyire lehet boldog életük. Kb, mint azoknak akik a sitten vannak. Az én kutyám se eszik a tányéromból nem szoktam neki adni az én kajámból nasikat, azt eszi amit kap, mert nem válogat oké, hogy prémium minőségű kaját kap, de akkorse válogat. Viszont én mindig viszem sétálni. Ha tudom mindennap, ha nem akkor minimum 2 naponta, de akkor minimum 2-3-4 órára. Pedig neki nincsen nagy mozgásigénye, mert Francia Bulldog, de én viszem, mert tudom, hogy kell neki, hogy szeret más kutyákkal játszani. De könyörgöm vetkőzd már le ezt a buta primitív mentalitásodat. Csak azért segg.nyaló vki, mert bátorkodik kielégíteni a kutyája szükségleteit?????? Amit vállalt??? Megáll az eszem komolyan. Nálunk is vannak kóbor ebek, és igen nem kis tacsik mászkálnak, hanem németjuci, roti+nj hibrid, meg hasonló hatalmas kutyák, vannak köztük idegbetegek is. A szomszéd utcában a kutyámat meg is támadta az egyik idegbeteg, (nem lett baja) sőt az a kutya általában a mi utcánkban szokott póráz nélkül csatangolni, mégis viszem a kutyámat. Nem tudom nálatok mi lehet. Meg, hol lakhatsz. Nálatok minden utcában 40 db roti meg pitbull jár kel? Kicsit nehéz elhinni.
2012. aug. 8. 13:29
 49/67 anonim ***** válasza:
Én szívesen megmutatnám a helyet komolyan. Talán azért is ilyen a helyzet mert itt az emberek tényleg nem kedvtelésből tartanak kutyát hanem csak házőrzésre. És amúgy nagyon divat kutya lett az "amstaff". Amit barátságosnak titulálnak de más kutyákkal nem jön ki jól.
2012. aug. 8. 13:39
 50/67 anonim ***** válasza:
66%
Az, hogy az amstaff más kutyákkal nem jön ki jól, ez megint hülyeség. Szocializáció kérdése az egész.
2012. aug. 8. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!