Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SEGÍTSETEK! Hogy nyugtassam meg?

SEGÍTSETEK! Hogy nyugtassam meg?

Figyelt kérdés

Van egy husky-m és most tüzel..elvettem tőle a panda maciját (ami hasonlít rá) mert azt hitte gyerekének..azzal ment mindenhova és nyüszít,most hogy elvettem tőle még jobban nyüszít,de én már mindennel próbálkoztam..ha fésülgetem elmegy,ha becsukom a kennelbe még jobban ordít mert kiskorába nem szoktattuk hozzá,ha kiviszem a kertbe pórázon akkor elkezd futni és elránt,de ha elengedném akkor a csirke ólnál basztatná azt a szegény 2 csirkét :D

most a kapunál nyüszít,vonyít(sír)a ház előtt elsétáló emberek meg néznek hogy ezzel meg mivan?! hogy nyugtassam meg? NEM SZERETNÉNK KISKUTYÁKAT! :)

2012. aug. 8. 08:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
87%

Fú csak úgy süt az értelem 'szívem':)

Minek kell kutyát venni ha történetesen annyira tisztában vagy a fajta igényeivel de nem tudod kielégíteni azokat?

Ha azt mondod elég neki a kert akkor pedig beigazolod azt amit itt már tudunk vagyis hogy semmit nem tudsz a kutyákról pláne nem a Huskykról.

Vicces...:)

2012. aug. 8. 12:45
 32/67 anonim ***** válasza:
87%
Csak Alexandrát tudom igazolni , aki akarja megoldja.
2012. aug. 8. 12:46
 33/67 anonim ***** válasza:
7%
Nyugodtan lepontozhat bárki, de a v éleményem az, hogy itt rengeteg állszent ember van. Itt minden válaszoló a kutya valagát nyalja és csak az a fontos hogy a kutya jól érezze magát de le merem fogadni hogy a 80%-nak nincs kutyája vagy ha van ő sem viszi el minden áldott nap sétálni. De könnyű a gép mögé bújva osztani valakit aki csak segítséget szeretett volna kérni. Senkinek nincs köze és joga ahhoz hgoy megítélje(főleg látatlanban) azt hogy ki hogy bánik a kutyájával. Nyilván nem a kérdés írója nem azért írt hogy leosszátok hogy miért nem fut napi 5-10km-t a kutyájával, hanem a gondja az hogy tüzel a kutya. Nálunk is az egész utcában mindenkinek van kutyája, és soha senki nem sétáltatja. Szerintem magyarországon csak az sétáltatja a kutyáját aki lakótelepi lakásban lakik és MUSZÁJ levinni ha nem akarja hogy bent piszkoljon!!!!! A válasz a kérdésedre szerintem az, hogy próbáld meg az udvaron elengedni, ha más nem mond meg a szüleidnek hogy csinálják meg atombiztosra a csirkék ólját, hogy a kutya az udvarban szaladgálhasson. De az ivartalanítás tényleg nem rossz megoldás. Van vmi injekció is amit félévente kell beadni neki. Kérdezz meg egy állatorvost. De amíg ez nincs marad a türelem, majdcsak elmúlik a tüzelős időszak. Most eszembe jutott még valami! Anyáméknak két gyönyörű jólmegtermett Németjuhász kutyája van. Az udvaron. kb 300m2. És tökéletesen boldogok. Nem a gazdi lábánál alszanak, nem a gazdi tányérjából esznek, de tudják hogy hol a helyük és jól érzik magukat állszent kutyaimádat nékül. Játékosak és jól érzik magukat ott ahol élnek mert ezt szokták meg.
2012. aug. 8. 12:47
 34/67 anonim ***** válasza:
4%
Az utcáról mentettük a kutyánkat. azért :) Jó sokat költhettünk rá még igy is. Elpusztultak volna.:)
2012. aug. 8. 12:51
 35/67 anonim ***** válasza:
88%

Nah a magyar gondolkodásmód :D

Annyira szeretném látni az ilyenek arcát mikor meglátják hogy más országokban milyen is a felelős állattartás :D

Ott mindenhova lehet szinte vinni a kutyát mert van rá igény mert az emberek tisztában vannak avval hogy miért élhet boldogan egy kutya.

De neeem itt magyarországon elég a kutyának a kert had futkosson h*lye aki még sétálni is viszi kert mellett.

Az ilyen nagy kutyaszakértők miatt van a sok megbolondult kutya aki egész életét a kertben töltötte . De magyarázhatja itt bárki hogy mi a szitu úgyse vágjátok le:D

2012. aug. 8. 12:53
 36/67 anonim ***** válasza:
9%
ma 12:47 totálisan egyezik veled a véleményem:)
2012. aug. 8. 12:54
 37/67 anonim ***** válasza:
79%
Kifogás mindig van.:)
2012. aug. 8. 12:54
 38/67 anonim ***** válasza:
74%

Nem állszent, hanem álszent - ez az egyik.

A másik, hogy eszembe nem jutna csak azért levinni a kutyámat, hogy a dolgát végezze el ott lent. Kinek jó az? Se neki, se nekem. Szeretek sétálni, mászkálni, kirándulni, társaságba menni stb., ugyanilyen a kutyám is.

Viszont az alap dolog, hogy az ember tudja mit vesz magához, milyen jellemmel bír és milyen mozgásigénnyel és igenis szánja rá az időt és adja meg a kutyának, ami jár neki, ez pedig nem merül ki a kertben való rohangálással.

2012. aug. 8. 13:02
 39/67 anonim ***** válasza:
80%

Te utolsó engem te csak ne küldjél a kutyámmal sehova, az én "szerencsétlen" kutyám majd este megy sétálni amikor már nem lesz ilyen gatya rohasztó meleg.

Üdv: egy kerti kutyás gazdi :)

2012. aug. 8. 13:07
 40/67 anonim ***** válasza:
Alexandra nem neked szántam a kommentem. :)
2012. aug. 8. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!