SEGÍTSETEK! Hogy nyugtassam meg?
Van egy husky-m és most tüzel..elvettem tőle a panda maciját (ami hasonlít rá) mert azt hitte gyerekének..azzal ment mindenhova és nyüszít,most hogy elvettem tőle még jobban nyüszít,de én már mindennel próbálkoztam..ha fésülgetem elmegy,ha becsukom a kennelbe még jobban ordít mert kiskorába nem szoktattuk hozzá,ha kiviszem a kertbe pórázon akkor elkezd futni és elránt,de ha elengedném akkor a csirke ólnál basztatná azt a szegény 2 csirkét :D
most a kapunál nyüszít,vonyít(sír)a ház előtt elsétáló emberek meg néznek hogy ezzel meg mivan?! hogy nyugtassam meg? NEM SZERETNÉNK KISKUTYÁKAT! :)
Fú csak úgy süt az értelem 'szívem':)
Minek kell kutyát venni ha történetesen annyira tisztában vagy a fajta igényeivel de nem tudod kielégíteni azokat?
Ha azt mondod elég neki a kert akkor pedig beigazolod azt amit itt már tudunk vagyis hogy semmit nem tudsz a kutyákról pláne nem a Huskykról.
Vicces...:)
Nah a magyar gondolkodásmód :D
Annyira szeretném látni az ilyenek arcát mikor meglátják hogy más országokban milyen is a felelős állattartás :D
Ott mindenhova lehet szinte vinni a kutyát mert van rá igény mert az emberek tisztában vannak avval hogy miért élhet boldogan egy kutya.
De neeem itt magyarországon elég a kutyának a kert had futkosson h*lye aki még sétálni is viszi kert mellett.
Az ilyen nagy kutyaszakértők miatt van a sok megbolondult kutya aki egész életét a kertben töltötte . De magyarázhatja itt bárki hogy mi a szitu úgyse vágjátok le:D
Nem állszent, hanem álszent - ez az egyik.
A másik, hogy eszembe nem jutna csak azért levinni a kutyámat, hogy a dolgát végezze el ott lent. Kinek jó az? Se neki, se nekem. Szeretek sétálni, mászkálni, kirándulni, társaságba menni stb., ugyanilyen a kutyám is.
Viszont az alap dolog, hogy az ember tudja mit vesz magához, milyen jellemmel bír és milyen mozgásigénnyel és igenis szánja rá az időt és adja meg a kutyának, ami jár neki, ez pedig nem merül ki a kertben való rohangálással.
Te utolsó engem te csak ne küldjél a kutyámmal sehova, az én "szerencsétlen" kutyám majd este megy sétálni amikor már nem lesz ilyen gatya rohasztó meleg.
Üdv: egy kerti kutyás gazdi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!