SEGÍTSETEK! Hogy nyugtassam meg?
Van egy husky-m és most tüzel..elvettem tőle a panda maciját (ami hasonlít rá) mert azt hitte gyerekének..azzal ment mindenhova és nyüszít,most hogy elvettem tőle még jobban nyüszít,de én már mindennel próbálkoztam..ha fésülgetem elmegy,ha becsukom a kennelbe még jobban ordít mert kiskorába nem szoktattuk hozzá,ha kiviszem a kertbe pórázon akkor elkezd futni és elránt,de ha elengedném akkor a csirke ólnál basztatná azt a szegény 2 csirkét :D
most a kapunál nyüszít,vonyít(sír)a ház előtt elsétáló emberek meg néznek hogy ezzel meg mivan?! hogy nyugtassam meg? NEM SZERETNÉNK KISKUTYÁKAT! :)
Ha nem bírsz el vele, ne egyedül vidd. De ne csodálkozz, ha ilyen. Ezen most nem fogsz tudni változtatni, le kéne mozgatni, ám erre egy huskynak a kert nem elég. Nem gondoltátok meg, mielőtt a tiétek lett, hogy mekkora felelősség?
Ha bezárod a kennelbe, az meg főleg nem segítene, ráadásul nem lett hozzászoktatva kiskorában, akkor reménytelen... Már boccs, de nagyon felelősségteljes állattartók lehettek... Azt a kutyát legalább ivartalanítani kellene.
Töröltetheted a kérdésem, attól a lényegen nem változtat a dolog.
Miért nem viszitek szerencsétlent sétálni? Szerinted jó neki az udvarban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!