Van egy husky-m és most tüzel..elvettem tőle a panda maciját (ami hasonlít rá) mert azt hitte gyerekének..azzal ment mindenhova és nyüszít,most hogy elvettem tőle még jobban nyüszít,de én már mindennel próbálkoztam..ha fésülgetem elmegy,ha becsukom a kennelbe még jobban ordít mert kiskorába nem szoktattuk hozzá,ha kiviszem a kertbe pórázon akkor elkezd futni és elránt,de ha elengedném akkor a csirke ólnál basztatná azt a szegény 2 csirkét :D
most a kapunál nyüszít,vonyít(sír)a ház előtt elsétáló emberek meg néznek hogy ezzel meg mivan?! hogy nyugtassam meg? NEM SZERETNÉNK KISKUTYÁKAT! :)
Nálunk sem sétáltat senki az utcában, maximum havonta egyszer kiviszik némelyiket a reptérre (kocsival, pedig tíz perc séta...), ha rájuk jön az ötperc. De ettől mi még nem hagyjuk megrohadni a kutyáinkat a kertben.
2012. aug. 8. 11:46
23/67 anonim válasza:
Jézusom -.-' Ne hallgass rájuk. Nekem is huskym volt és én sem tudtam elvinni sétáltatni. Max 1 évben 2x az erdőbe felvittük. NAGY udvarunk van és ott futkározott egész nap. Saját magát fárassza ki ha mozgásigénye van. És a miénket sem lehetett kivinni (nem azért mert nem szerettem volna) hanem mert egyszerűen lehetetlen mert a környék tele van más kutyákkal, és sajnos a legtöbb gazda nem foglalkozik avval hogy az udvarban maradjanak. És a miénk is olyan erősen húzott hogy apukám is elég nehezen tudta megtartani. Nem is séta volt amikor elvittük mert elrántott mindenfelé.
2012. aug. 8. 12:25
24/67 anonim válasza:
Látom valaki regisztrált egy új nick névvel, hogy megvédhesse a kérdezőt, valahogy van egy sejtésem, hogy ki volt az... No comment.
2012. aug. 8. 12:29
25/67 anonim válasza:
Elég gáz hogy egy felnőtt se tud megnevelni egy kutyát:)
2012. aug. 8. 12:33
26/67 anonim válasza:
Kamu, amit írt a "válaszoló". Ne magyarázza meg nekem senki, hogy egy felnőtt ember, ha kell, nem tud megtartani egy huskyt, nő létemre megtartom a bullmacimat, pl. ÖV-n.
Kérdező védeni akarta magát, ezért szépen csinált egy másik felhasználónevet, majd beírta a kis történetét...
2012. aug. 8. 12:36
27/67 anonim válasza:
Jah igen persze. :D Te nem vagy normális.:) 12 évig volt huskym csak tudom a dolgokat...:) És amit leírtam az igaz. Pl a szomszédunkban is van 1 alkoholista akinek folyamatosan gyarapodó lassan puli menhelye van. Még minket is megtámadnak olykor. Legutóbb egy rottweiler sétált fényes nappal az utcán. Hidd el h minden vágyam volt h sétálhassak a kutyámmal. De nem fogom kockára tenni hogy megtámadjanak. És itt nem velünk van a baj hanem a helyzettel ahol lakok. És sztem ne okoskodj ha, ha nem vágod miről van szó.
2012. aug. 8. 12:36
28/67 anonim válasza:
Higy amit akarsz, ebből látszik az értelmiségi szinted.:D Gondolom te meg semmit nem értesz a fajtához. :) Akkor meg ne irogass ide kicsi szivem.:)
2012. aug. 8. 12:39
29/67 anonim válasza:
Ugyan már, aki meg akarja oldani, megoldja. Én is sokszor fogom a kutyámat és berakom az autóba és kimegyünk mezőre/tóra sétálni, fürdeni.
A huskyk is olyan, amilyenre nevelik őket, találkoztunk már nem egy szabadon sétáló huskyval, esze ágában nem volt szökni...
2012. aug. 8. 12:42
30/67 anonim válasza:
Akkor még szüleimmel laktam és nem volt autónk se. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!