Sos. Sefítsetek! 14 hetes westie kutyám napraforgó olajatt nyalt, eddig "fofott" és hányt. Mit csináljak vele? Ugye nem lessz komoly baja?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 10:17
1/10 anonim válasza:
Napraforgó olajtól semmi baja nem lesz. Igen, meghajtja, és annyi. Nem mérget evett, csak sima étolajat. Nem kell ezen fent akadni, nyugodj meg!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és az se baj, hogy a hányása habos volt???
2012. aug. 5. 10:21
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. aug. 5. 10:28
5/10 anonim válasza:
Az én kutyám 2 hete nyalt be 3 decit... Hányt egész nap és fosott is. Koplalt 2 napig és rendbe jött. Semmi baja nem lesz.
6/10 anonim válasza:
ha kiürült a kutya, adjál főtt rizst neki enni Pici főtt csirkemellel.Bőre nélkül.
7/10 anonim válasza:
Azért én elsősorban az állatorvost kérdezném meg. Még most sem késő elvinni, vagy legalább felhivni a dokit és tanácsot kérni. De a diétázás mindenképp javallott.
8/10 anonim válasza:
5. a westie-nek nem szabad csirkemellet adni!!!!! az enyémnek hullott a szőre tőle a csirkés táptól is!
9/10 anonim válasza:
ma 15:35
kedvesem, nem azért ilyen a kutyád, mert westie, hanem kifogtál egy csirkére allergiás kutyát.
10/10 anonim válasza:
semmi baj csak mondtam hogy figyelni kell a csirkével! meg írtam hogy az enyémnek hullott a szőre !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!