Hogy bírjam ki kutya nélkül?
persze tudom, hogy a szüleim mellé nem kell kutya azért is volt ez a FŐ kérdésem, hogy hogy bírjam ki addig amíg mellettük vagyok.
a sétáról meg annyit hogy azt hittem hogy elég nekik annyi hogy ha lihegésig lefárasztom őket az udvarunkon és nem csak egyszer kétszer.
Ne haragudj, de neked nem kutya kell, hanem plüssmaci.
Abszolút képtelenek vagytok kutyát tartani, van már nektek így is elég. Megértem persze a leírtak alapján, hogy a pokolba kívánjátok az egész kutya-tartást, én ettől már rég megőrültem volna. De! A problémára szerinted megoldás még egy kutyát odavinni????
Mikor a meglévőekkel is csak nyűgötök meg gondotok van?
Azért kell, hogy este melletted aludjon?? Ne haragudj, de ezért az ember tényleg plüssállatot vesz, nem élőt!
Neked soha, semmilyen állatot nem adnék, így, a leírásaid után.
Én nem gondolom, hogy a kiskutyák elpusztulása a te hibád volt, és azt sem gondolom, hogy neked lenne módod megváltoztatni a szüleid hozzáállását.
Amúgy én megértem azt, hogy a szép kert fontos, és hogy lehessen normálisan közlekedni, ma meg, hogy a szomszédok se nehezteljenek... Ezzel mind egyetértek. Épp ezért nincs is kutyám, és nem is lesz.
Nektek viszont van! Nem értem amúgy, hogy miért? Felesleges, nem is szeretitek, nem is akarjátok, de nem baj, mert nem köteles mindenki kutyabolondnak lenni. De akkor kérdem én még egyszer, hogy miért van akkor egyre több és több kutyátok!? Minek? Házőrzésnek nem, hisz be vannak zárva. Kedvtelésnek sem, hiszen csak bosszankodtok rajtuk. Ajándékozzátok el őket, mindenki jobban jár.
Te meg fogadd el, hogy a jelenlegi helyzetedhez, még, ha sajnálod is, egyáltalán nem való egy kutya. Plüssmaci mellett aludj el esténként, és a családoddal oszd meg az ételed, de ne vigyél oda ilyen körülmények közé egy kutyát.
Majd, ha már felnőtt leszel (értsd: úgy is gondolkodsz és olyan életet is élsz!), akkor te döntöd el, hogy lesz-e kutyád, vagy nem, de most eszedbe ne jusson még egy élőlény életét megkeseríteni. Nem is beszélve a családodéról.
Arra kérem a súlyosan értelmi fogyatékosokat, hogy kíméljenek!
"A problémára szerinted megoldás még egy kutyát odavinni???? "
Látom olvasod a kommenteket..., ki akar ide kutyát hozni?
A kérdésem: Hogy bírjam ki kutya nélkül?
Még egy darabig(pár évig) nem lehet kutyám mert nem tudnám biztosítani neki a megfelelő körülményeket. Itt ahol most élek nem lehet ...blabla
1. Mi az a többesszám hogy nem is szeretitek? Csak a szülők nem szeretik. Öcsém is szereti, csak neki még fontosabb a gépezés.
2. Az albérletben nekem nem volt gondom a kutyatartással.Szerettem,ő is szeretett, mindent megadtam neki, de mivel megszűnt ez a lehetőségem KÉNYTELEN VOLTAM idehozni. Mint már mondtam milliószor, nem lehetett behozni. De ezt már mind mondtam...Csak mondjátok mondjátok mintha nem is olvasnátok a kommenteket. És engem is egy kalap alá vesztek a többiekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!