Hogy bírjam ki kutya nélkül?
Le fogsz pontozni minket? Hú, ez aztán fenyegetés...
De örülök, hogy mindezt leírtad.
Így Én is le tudom írni a véleményem: Se Te, se a szüleid nem vagytok alkalmasak a kutyatartásra. Felelőtlenek vagytok, semmit sem tudtok a kutyákról, a nevelésükről és a tartásukról sem. És ami a legnagyobb baj: az igényetek sincs meg minderre.
Ez szörnyű! Sajnálom a kutyáitokat! És sajnálom, hogy a kutyatartást nem kötik valamilyen vizsgához!
nekem semmit se változott rólad a véleményem hogy ezt leírtad sőőőt.. Ott vannak szerencsétlen kutyák nulla nevelés bezárva egy kis hátsó részre..mikor voltak utoljára séltálni?? főleg egy husky ne viccelj velem!! Volt kitől örökölnöd az "állatszereteted" ..Remélem úgy adja az ég hogy ne lehessen kutyád soha!! Azt hiszed saját kutyád lenne más lenne a helyzet? Ha annyira állatbarát lennél nem hagynád ezt a helyzetet szerencsétlen állatokkal! Szégyelld magad mélységesen!
Aztán lepontozhatsz nyugodtan de ezek után remélem büszkék vagytok magatokra az egész családod! Egy kutya nem egy disznó!! Gratulálok!
"Aki ismeri a husky kutyát tudja milyen természete van....hagy ne részletezzem. Nem lehet tanítani."
Számomra itt derült ki, hogy nem csak apádéknak, de neked sem való kutya.
Valóban engedélyhez kellene kötni a kutyatartást.
Én öltem meg? :D nyári vírust kaptak el, jó körülmények között voltak. Akkor még a husky is a nagy udvarunkon volt. Egész nap felügyeltem rájuk, hirtelen lettek betegek. Állatorvos is kijárt stb. Már oda voltak ígérve rendes embereknek. A kezemben haltak meg!
Csak megemlítem, hogy a család agyon akarta őket üttetni, nem akartak velük szenvedni. Én nem hagytam ezt. Saját magamtól kerítettem gazdit és még tejpótlót is vettem, utána olvastam mindennek. Még éjszaka is kinéztem minden rendbe van e.
Ez katasztrófa. Ne akarj saját kutyát soha, amíg így gondolkodsz! Minden állatot sajnálok, aki ott van/volt. Ezért mondják azt, hogy nálunk alacsony az állattartási kultúra. Egy menhelyen jobb körülmények között lennének, mert orvosi ellátást kapnának+oltásokat, ráadásul esélyük lenne a normális gazdira. Szégyelljétek magatokat nagyon!
(a lepontozásba nem halunk bele, mint a nálatok lévő állatok a felelőtlenségetekbe)
NEM ÉRTITEK.
Én nem tehetek értük semmit. A szüleim felfogását és hibáit miért kenitek rám? Ha nincs itthon senki egyből kiengedem őket..a macskát meg behozom addig. Ki nem szarja la a tujákat? Én még a csirkéket is leszarom csak ne legyenek bezárva. Csak apámtól már kérték az árát a csirkéknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!