Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy bírjam ki kutya nélkül?

Hogy bírjam ki kutya nélkül?

Figyelt kérdés
Még egy darabig(pár évig) nem lehet kutyám mert nem tudnám biztosítani neki a megfelelő körülményeket. Itt ahol most élek nem lehet bent állat, kint meg bántaná a nagyobb kutya. Szóval:( Hogy bírjam ki addig???
2012. márc. 28. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
74%

Le fogsz pontozni minket? Hú, ez aztán fenyegetés...

De örülök, hogy mindezt leírtad.

Így Én is le tudom írni a véleményem: Se Te, se a szüleid nem vagytok alkalmasak a kutyatartásra. Felelőtlenek vagytok, semmit sem tudtok a kutyákról, a nevelésükről és a tartásukról sem. És ami a legnagyobb baj: az igényetek sincs meg minderre.

Ez szörnyű! Sajnálom a kutyáitokat! És sajnálom, hogy a kutyatartást nem kötik valamilyen vizsgához!

2012. márc. 29. 13:54
 32/84 anonim ***** válasza:
80%

nekem semmit se változott rólad a véleményem hogy ezt leírtad sőőőt.. Ott vannak szerencsétlen kutyák nulla nevelés bezárva egy kis hátsó részre..mikor voltak utoljára séltálni?? főleg egy husky ne viccelj velem!! Volt kitől örökölnöd az "állatszereteted" ..Remélem úgy adja az ég hogy ne lehessen kutyád soha!! Azt hiszed saját kutyád lenne más lenne a helyzet? Ha annyira állatbarát lennél nem hagynád ezt a helyzetet szerencsétlen állatokkal! Szégyelld magad mélységesen!

Aztán lepontozhatsz nyugodtan de ezek után remélem büszkék vagytok magatokra az egész családod! Egy kutya nem egy disznó!! Gratulálok!

2012. márc. 29. 13:58
 33/84 A kérdező kommentje:
Ja és az én kutyám aki volt nagyon okos értelmes, szófogadó volt. Nem volt vele semmi gond. Mindent én tanítottam neki. Úgyhogy ha a szüleim még nem is, azt nem mondhatod hogy nem bánok jól a kutyával. Többiek elhanyagolták a kutyákat...nem voltam jelen. Azok az állatok akik nekem voltak ,mind jól nevelt volt. És boldog! Nagyon boldog. Egyetlen vétkem, hogy nem ivartalanítottam időben a kutyámat. Semmi más.
2012. márc. 29. 13:59
 34/84 anonim ***** válasza:
75%
Örülök, hogy kifejtetted, így kiderült, hogy fingod nincs a kutyákról. Remélem sosem lesz sajátod, a nagy kutyákat és a kölyköket, akiket közvetve megöltetek pedig nagyon sajnálom.
2012. márc. 29. 14:00
 35/84 anonim ***** válasza:
76%

"Aki ismeri a husky kutyát tudja milyen természete van....hagy ne részletezzem. Nem lehet tanítani."

Számomra itt derült ki, hogy nem csak apádéknak, de neked sem való kutya.

Valóban engedélyhez kellene kötni a kutyatartást.

2012. márc. 29. 14:04
 36/84 A kérdező kommentje:

Én öltem meg? :D nyári vírust kaptak el, jó körülmények között voltak. Akkor még a husky is a nagy udvarunkon volt. Egész nap felügyeltem rájuk, hirtelen lettek betegek. Állatorvos is kijárt stb. Már oda voltak ígérve rendes embereknek. A kezemben haltak meg!

Csak megemlítem, hogy a család agyon akarta őket üttetni, nem akartak velük szenvedni. Én nem hagytam ezt. Saját magamtól kerítettem gazdit és még tejpótlót is vettem, utána olvastam mindennek. Még éjszaka is kinéztem minden rendbe van e.

2012. márc. 29. 14:05
 37/84 A kérdező kommentje:
Nevetséges hogy egyes emberek mennyire nem értenek a kutyákhoz :)
2012. márc. 29. 14:06
 38/84 anonim ***** válasza:
75%
Nahh te aztán szobrot érdemelsz arról hogy tegyél boldoggá egy kutyát persze.. Az aztán boldog élet hogy egy rohadt tuja fontosabb mint egy állat élete!! Kérlek szépen,akár könyörgök is hogy keress jobb gazdit szegényeknek,megszakad értük a szívem innen a távolból:( Miért van ennyi paraszt felfogású ember a világon?? Itt a paraszton az igazi parasztokat értem akiknek egy kutya élete nem más mint hogy kitegye a kertbe aztán onnantól semmi!! Milyen kutyáid vannak pontosan? fajtamentést keressél szerintem ők mindig jó szívvel bánnak velük és gondos gazdik kezébe adnak kutyát!! Tedd meg ezt hogy legalább jobb életet tudj adni nekik,és ne akarj még egy kutyát,csak akkor ha az életed olyan biztos ponton lesz hogy nem mész vissza a szüleidhez!! max akkor!! és most normálisan válaszoltam..
2012. márc. 29. 14:07
 39/84 anonim ***** válasza:
75%

Ez katasztrófa. Ne akarj saját kutyát soha, amíg így gondolkodsz! Minden állatot sajnálok, aki ott van/volt. Ezért mondják azt, hogy nálunk alacsony az állattartási kultúra. Egy menhelyen jobb körülmények között lennének, mert orvosi ellátást kapnának+oltásokat, ráadásul esélyük lenne a normális gazdira. Szégyelljétek magatokat nagyon!

(a lepontozásba nem halunk bele, mint a nálatok lévő állatok a felelőtlenségetekbe)

2012. márc. 29. 14:10
 40/84 A kérdező kommentje:

NEM ÉRTITEK.

Én nem tehetek értük semmit. A szüleim felfogását és hibáit miért kenitek rám? Ha nincs itthon senki egyből kiengedem őket..a macskát meg behozom addig. Ki nem szarja la a tujákat? Én még a csirkéket is leszarom csak ne legyenek bezárva. Csak apámtól már kérték az árát a csirkéknek.

2012. márc. 29. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!