Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy bírjam ki kutya nélkül?

Hogy bírjam ki kutya nélkül?

Figyelt kérdés
Még egy darabig(pár évig) nem lehet kutyám mert nem tudnám biztosítani neki a megfelelő körülményeket. Itt ahol most élek nem lehet bent állat, kint meg bántaná a nagyobb kutya. Szóval:( Hogy bírjam ki addig???
2012. márc. 28. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
58%
Először azt írtad, hogy a kinti nem a tied stb. Utána pedig már azt, hogy a kintit is alig engedték. Én ezt nem értem...
2012. márc. 28. 22:12
 22/84 A kérdező kommentje:

az egy masik kutya volt akit nem engedtek

amugy ez olyan mint mások gyerekével foglalkozni,emellett ugyanúgy vágysz egy sajátra

2012. márc. 29. 07:34
 23/84 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... mikor kiskoromban a szüleim úgy ítélték meg, hogy még korai egy kutya, akkor én voltam a legboldogabb, mikor minden péntek dé
2012. márc. 29. 10:41
 24/84 anonim ***** válasza:

Na mégegyszer:

Hát nem tudom... mikor kiskoromban a szüleim úgy ítélték meg, hogy még korai egy kutya, akkor én voltam a legboldogabb, mikor minden péntek délután 'kölcsönkaptam' egy ismerősünk kutyusát.

Amíg együtt éltek, addig joguk van beleszólni abba, hogy legyen-e kutya vagy nem. Ha ragaszkodnak az álláspontjukhoz, akkor sajnos nem nagyon tudsz mást tenni, csak várni.

2012. márc. 29. 10:42
 25/84 anonim ***** válasza:
Ha szereted tényleg a kutyákat, akkor a kinti naggyal kezded, mert ő másra nem számíthat. Ha foglalkozol vele előbb-utóbb hálás és hűséges lesz hozzád. Ne az egyszerűbb megoldásra várj. Szelidítsed meg a nagyot és akkor kiderül, hogy tényleg szereted az összes állatot és érdemes vagy egy sajátra.
2012. márc. 29. 12:08
 26/84 anonim ***** válasza:
Nem kell kibírnod egy percet sem kutya nélkül, karnyújtásnyira van tőled egy, akinek szüksége volna rád!
2012. márc. 29. 12:09
 27/84 anonim ***** válasza:
74%
milyen mások "gyerekével" foglalkozol te? most mondtad jópár mondattal ezelött hogy nem foglalkozol a naggyal mert hogy vad!! Én írtam hogy válaszolj nekem mi lesz a nagykutyával,hát nem tetted köszönöm..Szerintem még nem állsz te készen egy saját kutyára!! Mivan ha azis harapós lenne, beraknád a nagykutya gyűjteményedbe dísznek? És nem bántani akarlak de míg nem írsz magyarázatot ez a véleményem rólad,felelőtlen vagy!
2012. márc. 29. 12:37
 28/84 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de ez az "óriási vágy" valami után, meg, hogy "nem bízod nélküle"... ez... hogy is mondjam... olyan nevetségesen hangzik!

Elhiszem, hogy szeretnél kutyát, másoknak is van, amit nagyon szeretnének (sokan pl. gyereket), de azért ne kelljen már belehalni, hogy nem kapod meg rögtön! Éld az életet, ha kutyákkal akarsz foglalkozni, akkor vagy fogd azt a nagyot, ami ott van már, vagy menj egy menhelyre önkénteskedni... Oldd meg.

Az legyen a legnagyobb bajod az életben, hogy nem kapsz azonnal egy kutyát.

Tényleg nem bántani akarlak, de az írásaidból látszik, hogy nagyon gyerek vagy még, úgyhogy megértem a családodat. Szerintem te nem is kutyát szeretnél igazán, csak valami elképzelt ábrándod van a kutyatartásról... Tényleg nem akarlak megbántani, de nagyon így tűnik, és szerintem nem csak nekem.

Csak kicsi kutya kell... miért? Benti kutya kell... miér? És még sorolhatnám.

(Véletlenül nem akarnád rózsaszínű kisruhába is öltöztetni, és táskában hordani?)

2012. márc. 29. 13:20
 29/84 A kérdező kommentje:

Na ti aztán igazán félreértettétek a kérdésemet. Most megint: Ha valaki kötekedik, nem válaszolok rá ..lepontozom hát komolyan -.-

Szóval: Nem itt éltem pár évig. Most haza kellett jönnöm egy időre. Volt nekem albérletben egy kiskutyám. Ő volt az első olyan kutya aki csak az enyém. Nagyon boldogok voltunk.

Mivel nekem haza kellett jönnöm szülőkhöz, nem hozhattam be magammal a házba. Csináltam neki saját kis helyet az udvaron. Télre is nagy bundákkal tele rakva meg minden...

Volt itthon egy kutya(kan) aki hátra van zárva, mert lopja a csirkéket, átmászik a kerítésen. Kerítést sikeresen bebiztosítottuk, legalábbis felügyelet mellett eddig még nem ment ki. De a szülők akkor sem akarják kiengedi mert kis tujáink vannak és az az első, hogyha kijön lepisili mindet és kiszáradnak meg stb. Tudom erre is vannak megoldások...DE ha nem lennének tuják, még akkor sem engednék ki, hiszen itt egész nap közlekedés van ki be a kapun és a kutya erővel fellök minket és kimegy. Mondtam már mindenkinek, hogy nem igaz hogy nem lehet rá figyelni, De apukám válasza: nem fogunk tán mindig pár cm-en kimenni, meg ha kocsival áll ki és be akkor is hátra kéne zárni, ami kb fél óráig tart. És ha épp nincs itthon senki? Ő meg fáradtan jön haza stb akkor nincs ereje itt csalogatni be a helyére állandóan.

Közben öcsémnek lett egy huskyja aki szuka. Aranyos meg minden, de ő is kiszabadul .Hát na, az embernek nincs minden pillanatban eszébe hogy a kutya a hátsó udvarról egy pillanat alatt képes ott teremni. Biciklivel is nagyon nehéz kimenni. Olyan pusztítást csinálnak amikor kiszabadulnak, hogy egyszerre fejenként 3-4 csirkét is ellopnak. És jön ide az egész falu hogy ránk küldi a rendőrséget, meg hogy fizessünk. Van elég baj itthon, nem hogy még a kutyákkal is probléma legyen. Szóval hátrazárta a SZUKÁT a KANHOZ. Apukámat már annyira felbosszantották hogy azt mondja leszarja őket, agyonütni valók az ilyenek.

+ A huskyt ivartalanítani sem fogja, nem fizet ő annyit érte. Nekem meg nincs fizetésem hogy ivartalaníttassam. És tavaly lefialt. Betegség elvitt 4 kiskutyát, 1 megmaradt. Ő is szuka....

Aki ismeri a husky kutyát tudja milyen természete van....hagy ne részletezzem. Nem lehet tanítani.

A kicsi huskykeverék ugye..ő nagyon aranyos meg minden, de annyira őrült hogy meg sem áll hogy simogassam csak ugrik rám egyfolytában. Őt akarom most leszoktatni és megnevelni...bár nagyon nehéz lesz.

Visszatérve az én kis kutyámra...most tavasszal nagyon kanos lett ivatalaníttatni kellett volna -.- na m1 erre most ne térjünk ki. Hibáiból tanul az ember. A lényeg: hátrament a nagy huskyhoz egyfolytában egész nap ugatott, a nagy kanra főleg...Úgyhogy összeveszhettek, mert holtan találtam a kutyaházuk előtt. Egyébként úgy jutott be hozzájuk, hogy kirágta a rácsot amit felrögzítettünk a kerítésre amivel elvan kerítve a két kutya. Na ezért nem akarok kintre kutyát, a következőnél az első lesz, hogy ivartalanítom. De ezek után nem akarnék kintre kutyát. Ki tudja mi éri még. + Ölebet akarok majd, ami lakásba való. Nagyon szeretem ha bent van velem. És igen, hiába van kint kutya-amit nem érzek magaménak, mikor itt vagyok bent pl. este annyira hiányzik egy kis vakarék. Szeretem ha együtt aludhatunk. Mindig arra gondolok, mikor lesz már az, amikor újra bent lehet velem egy kiskutyus...

Nekem a benti kutya hiánya nagyon rossz. Ez a probléma amire tanácsokat vártam. De mi lett belőle??..

Ja, azt még kihagytam hogy a husky olyan őrült, hogy 2 macska volt az udvaron. Egyiket megfolyotta, MEGETTE! A máásik még él, szóval nyugta se lenne ha kiengedném azt a kutyát! Igazi hóhér. A másik meg a görénykémet folytotta meg... Higyjétek el, meg sem gondolná az ember amikor ránéz. Olyan barátságos mindkét nagykutya, meg aranyos, szelídnek látszanak. Közben meg... Én még nem voltam itt amikor kicsi volt hogy megneveljem. A kislánya már más, születése után pár hónappal ideköltöztem. Ő már nem bántja a macskát sem, együtt alszanak. De iszonyúan őrült kutya. Benne van a husky vér. Na mindegy vele megpróbálkozok VISZONT : nem fogja csökkenteni bennem a vágyat egy benti kis lakótárs iránt.

2012. márc. 29. 13:40
 30/84 A kérdező kommentje:
NA: Ezt nem akartam részletezni, de ti kértétek. Biztos sok mindent ki is hagytam.
2012. márc. 29. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!