Hogy bírjam ki kutya nélkül?
Figyelt kérdés
Még egy darabig(pár évig) nem lehet kutyám mert nem tudnám biztosítani neki a megfelelő körülményeket. Itt ahol most élek nem lehet bent állat, kint meg bántaná a nagyobb kutya. Szóval:( Hogy bírjam ki addig???2012. márc. 28. 20:37
2/84 A kérdező kommentje:
Még mielőtt valaki abba turkálna hogy kint van a nagyobb kutya...olyan veszett hogy simogatni sem engedi magát stb..
Szóval csak a kérdésemre válaszoljatok légyszi. Köszi
2012. márc. 28. 20:40
3/84 A kérdező kommentje:
Na már megelőztél
2012. márc. 28. 20:40
4/84 anonim válasza:
Vegyél valami kisállatot addig. Vagy az sem lehet bent? Hörcsög, teknős, ilyesmire gondoltam.
5/84 anonim válasza:
Hát, vagyunk még egy páran, akiknek nincsen kutyájuk, és egész jól megvagyunk...
Bocsi, tényleg nem bántani akarlak, mielőtt támadásnak vennéd, de őszintén nem értem, hogy erre milyen választ vársz? :s
Nyilván ki fogod bírni, még, ha szeretnél is kutyát, olyat még sosem láttam/hallottam, hogy "a halál oka: kutya hiánya".
Sajnálom, hogy ha szeretnél, és nem lehet, de azért ez csak nem akkora katasztrófa... Vagy mégis? :S
(Tényleg nem bántás!!! Csak egyszerűen nem értem...)
6/84 A kérdező kommentje:
Vannak emberek akik nem értik mit jelent a kutya, és nem is találtam még magamhoz hasonlót aki ennyire szerette volna a kutyákat mint én. Más állatokat is imádok, de a kutya az a mindenem.
2012. márc. 28. 20:45
7/84 anonim válasza:
Akkor miért nem nevelted rendesen a nagyot?
8/84 A kérdező kommentje:
Felejtsétek már el a nagyot. 1. Akkor még nem itt éltem 2. Nem az én kutyám
2012. márc. 28. 20:49
9/84 anonim válasza:
Ha albérletben élsz, nem tudsz keresni egy másikat, ahol tarthatsz kutyát? Megértem, hogy fontos, én se bírtam soha állat nélkül.
10/84 A kérdező kommentje:
Szülői ház:S Kicsit akarok amit később bent tarthatok magamnál. Meg azokat szeretem. Sajnos itt bent nem lehet, csak ha albérletbe megyek.
2012. márc. 28. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!