Mit tegyek, hogy elkerüljem a kiskutyákat?
Kan, hét hónapos kutya átszökött tegnap, az én két éves nőstény kutyusomhoz, aki nincs ivartalanítva.
Ilyenkor mit lehet tenni, hogy elkerüljem kiskutyákat?
Vagy ekkor már nem lehet semmit tenni?
Szétrágta a kerítést, pedig elég jól össze lett rakva. Reggel még semmi baja nem volt, mire hazaértem, már eggyütt volt a két kutya.
Légyszi, segítsetek! Sürgős lenne!
Köszönöm a válaszokt előre is!
Egyáltalán tüzel a kutyád?
Ha igen, akkor ivartalaníttasd.
Április 1-ig ivartalanítási akció van!
Ha nagyon gyorsan elviszed valamelyik felsorolt klinikába, egész hátralevő életére megússzátok az ilyen problémákat, nem lesz gennyes méhgyulladása, petefészek-cisztája, az emlőrák kialakulásának esélye is csökken. Ha szerencséd van, lehet, hogy a doki másodikán is megműti akciós áron, ha felhívod, de már nem tud fogadni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
A helyzet az, hogy pont most tüzel/tüzelt a kutyám.
Eggyütt nőttek fel a kutyusok, és mostanában lettek külön választva, mert már ivarérett lett a kan.
Egyik reggel, még minden a megszokottan ment, a kan elöl, a nőstény hátul (az udvar két részre van bontva). Mire hazaértem, csak annyit láttam, hogy a kerítés szét van rágva, és a kan hátulról jött előre.
Semmi mást nem láttam, vettem észre. (nem is tudom biztosra, hogy vemhes a kutyám, csak ha már látható jelei lesznek, akkor már nem sokat lehet tenni, ezért kérdeztem)
Az ivartalanításra én is gondoltam, de az egyik az, hogy nincs rá keret, a másik pedig, hogy a szüleim nem engedik meg.
Az injekció mit takar magába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!