Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy bírjam ki kutya nélkül?

Hogy bírjam ki kutya nélkül?

Figyelt kérdés
Még egy darabig(pár évig) nem lehet kutyám mert nem tudnám biztosítani neki a megfelelő körülményeket. Itt ahol most élek nem lehet bent állat, kint meg bántaná a nagyobb kutya. Szóval:( Hogy bírjam ki addig???
2012. márc. 28. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy rossz körülmények között vannak? NEVETSÉGESSS

Jó helyük van, mindig tisztítjuk őket és a helyüket. Kapnak oltást, finom kajákat.

És ha tudom kiengedem őket, agyonsimogatom mindig mindkettőt.

Csak a csirke miatt vannak hátul.

2012. márc. 29. 14:15
 42/84 A kérdező kommentje:
Több kárt okoznának mint amennyi a havi fizetés ha mindig ki lennének engedve. Kiskapun közlekedésnél még meg is tudjuk oldani. Vagyis NEKEM semmi gondom nem lenne. De a többieknek... De ha kocsival állnak ki..
2012. márc. 29. 14:17
 43/84 anonim ***** válasza:
72%

A huskyt és a kölyköket különösen sajnálom, rosszabbak vagytok, mint egy szaporító.

Remélem sosem ver meg a sors azzal egy kutyát, hogy a gazdája legyél.

2012. márc. 29. 14:20
 44/84 A kérdező kommentje:
Egyébként még mindig jobb mintha meglennének kötve. Ezt is én harcoltam ki!
2012. márc. 29. 14:20
 45/84 A kérdező kommentje:
NA AKKOR ? MONDJÁTOK! MINDEBBŐL MI AZ ÉN HIBÁM?
2012. márc. 29. 14:21
 46/84 A kérdező kommentje:
Az hogy a szomszéd kutyája átfér a kerítés rácsai között és meg..izélte a huskyt ARRÓL MIT TEHTETEK ÉN? A kölykök haláláért miért én vagyok a felelős? Kíváncsi lennék...
2012. márc. 29. 14:22
 47/84 anonim ***** válasza:
53%
vedd már észre magad
2012. márc. 29. 14:23
 48/84 A kérdező kommentje:
Hallgatlak
2012. márc. 29. 14:25
 49/84 anonim ***** válasza:
Számtalan dolgot csinálhattál volna, beszélsz apádékkal, elviszed a kutyákat rendes gazdikhoz, szólsz állatvédőknek, menhelyre viszed, kérsz kölcsön az ivartalanításra stb.
2012. márc. 29. 14:31
 50/84 A kérdező kommentje:

"Számtalan dolgot csinálhattál volna, beszélsz apádékkal, elviszed a kutyákat rendes gazdikhoz, szólsz állatvédőknek, menhelyre viszed, kérsz kölcsön az ivartalanításra stb. "

Szóltam apáméknak. Kiskutyákat elvittem volna RENDES gazdikhoz. Állatvédőknek miéért? Hogy ne haragudjatok már, hátra vannak zárva a kutyák egy szép normális tágas tiszta kennelbe mert lopják a csirkét pedig normálisan kapnak enni inni? Tudjátok ti hogy itt a faluban hány kutya van megkötve? Azokhoz képest ezeknek arany világuk van! Kölcsön az ivartalanításra? Kitől szomszédasszonytól? Pár év múlva lesz csak munkám.

2012. márc. 29. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!