Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A leszorításos módszer mennyir...

A leszorításos módszer mennyire válik be kutyáknál? Cesar Millan féle, hatalomátvétel, agresszív kutyáknál.

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Te meg folyamatosan ezzel a "mutatok neked egy kutyát" szöveggel jössz. Képzeld, hogy egy kutya nem lesz csak úgy "harapós"... és lehet, hogy show műsor a fele, de különben az Amerikai buta gazdák, akik elkényeztetik a kedvencüket, túl durvának tartanák, Cesar próbál a módszeren finomítani, azzal hogy egy kicsit "elbohóckodja" a dolgokat, ezzel is segítve a kutyákon.
2012. júl. 9. 21:13
 62/75 anonim ***** válasza:

Nem, csupán én reálisan látom a dolgot. Látom, hogy hol vágják meg a filmet, mikor az egyik pillanatban még őrjöng a kutya, a másikban már fekszik nyugodtan, érdekes módon túl szapora légzéssel.

Én elismerem Cesar Millant, a laikus és hétköznapi kutyatartóknak sokat segít. De nem mindentudó és erősen show jellegű a műsora.

Egyébként ha figyeltél volna, több részben is ott van a felirat, hogy 20-30 perc is eltelt, néha még Cesar is mondja.

Igen, mutatok olyan kutyát, aminél semmit sem érne a tudománya, mert komoly területőrző kutyákról van szó, amelyek az idegent ellenségnek tekintik, jöhet bármilyen hókuszpókkal.

2012. júl. 9. 21:22
 63/75 anonim ***** válasza:
De azt az ember "csinálta" olyanra, így neki kell a következményeket viselnie. Nagy valószínüséggel Cesar elvinné arról a helyről, amit őriznie kell, elvinné a falkájába, és nem hinném, hogy ott is terület védő lenne...de mind1 én hiszek benne, te nem...majd eldől kinek jobb a módszere...
2012. júl. 9. 21:50
 64/75 anonim ***** válasza:
Egy területőrző pásztorkutya kb. 10-20 perc múlva az új területet is védeni kezdi az idegenektől.
2012. júl. 9. 22:15
 65/75 anonim ***** válasza:
0%
Jól mondod, az idegenektől, de ekkor már Cesart tekinti falkavezérnek, és tudna neki parancsolni..tehát..gondolkozz egy kicsit, ne magad alá áss!
2012. júl. 11. 08:46
 66/75 anonim ***** válasza:
De CM idegen, amikor oda megy egy problémás kutyához. :) A falkavezérséget ki kell érdemelni. CM viszont kinkább kiharcolja. Nagy különbség! Egy 60 kilós pásztorkutyánál jobban jár a kiérdemelt tekintéllyel, mint a kiharcolt falkavezérséggel.
2012. júl. 11. 09:57
 67/75 anonim ***** válasza:

"Jól mondod, az idegenektől, de ekkor már Cesart tekinti falkavezérnek, és tudna neki parancsolni..tehát..gondolkozz egy kicsit, ne magad alá áss!"

Na itt látszik a dolog, hogy mennyire nem értesz hozzá. :-) Szerinted ha van egy kutya, amit elvisznek hozzád és a Te udvarodban szabadon engednek, az onnantól kezdve máris hallgat rád és Te vagy a falkavezére? :-) Ekkora ostobaságot rég hallottam. :-)

2012. júl. 11. 11:10
 68/75 anonim ***** válasza:
0%
Ne nézzük egymást már hülyének! Egy szót sem említettem arról, hogy elviszik hozzám és szabadon engedik. Cesar elvinné a falkájába, vándorlás szerűen, előtte megfuttatná görkorcsolyával, s ezzel átvenné a hatalmat, hiszen a kutya bármilyen gyors is, a kerekeket nem érheti utol, és a természetben is az a falkavezér aki a gyorsabb, valamint az energiáit is levezetné a kutyának, amitől kezelhetőbbé válik. És amint az előbb mondtam, Cesar így veszi át fölötte a hatalmat, plusz a falkájában lévő 40-50 kutya segítségével. De tudjátok mit, nem pazarolom rátok az időmet, nincs értelme, "okos enged, szamár szenved" Nem játszom tovább a gyerekes hülyeségeiteket. Ha nem hiszitek, hogy Cesar módszerei jók, akkor ne tegyétek, majd megnézem, hogyan boldogultok, a jutalomfalatkákkal...vagy Victória Stilwell "módszereivel"
2012. júl. 11. 11:53
 69/75 anonim ***** válasza:

Atyaég, Te tényleg nem vagy normális. :-) Szerintem pont Te vagy a gyerekes. :-)

Azért ő a falkavezér, mert gyorsabb? :-) Ezek szerint agárnál nem lehetne falkavezér, mert az agár lefutja a görkorijával együtt? :-D

A pásztorkutya az idegen falkát ellenségnek tekintené.

Victoria Stilwell jól csinálja, ne szídd. :-) És senki nem mondta azt, hogy CM nem csinálja jól, csupán megvannak a turpisságok abban, amit csinál. :-)

2012. júl. 11. 12:37
 70/75 anonim ***** válasza:
Azért azt is megnézném, ahogy CM megpróbál megfuttatni egy 50-70kg-os pásztorkutyát, ha az nem akarja. :-) Lefekszik, CM pedig esik egy nagyott, ahogy visszarántja a póráz. :-)
2012. júl. 11. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!