A leszorításos módszer mennyire válik be kutyáknál? Cesar Millan féle, hatalomátvétel, agresszív kutyáknál.
Nem, csupán én reálisan látom a dolgot. Látom, hogy hol vágják meg a filmet, mikor az egyik pillanatban még őrjöng a kutya, a másikban már fekszik nyugodtan, érdekes módon túl szapora légzéssel.
Én elismerem Cesar Millant, a laikus és hétköznapi kutyatartóknak sokat segít. De nem mindentudó és erősen show jellegű a műsora.
Egyébként ha figyeltél volna, több részben is ott van a felirat, hogy 20-30 perc is eltelt, néha még Cesar is mondja.
Igen, mutatok olyan kutyát, aminél semmit sem érne a tudománya, mert komoly területőrző kutyákról van szó, amelyek az idegent ellenségnek tekintik, jöhet bármilyen hókuszpókkal.
"Jól mondod, az idegenektől, de ekkor már Cesart tekinti falkavezérnek, és tudna neki parancsolni..tehát..gondolkozz egy kicsit, ne magad alá áss!"
Na itt látszik a dolog, hogy mennyire nem értesz hozzá. :-) Szerinted ha van egy kutya, amit elvisznek hozzád és a Te udvarodban szabadon engednek, az onnantól kezdve máris hallgat rád és Te vagy a falkavezére? :-) Ekkora ostobaságot rég hallottam. :-)
Atyaég, Te tényleg nem vagy normális. :-) Szerintem pont Te vagy a gyerekes. :-)
Azért ő a falkavezér, mert gyorsabb? :-) Ezek szerint agárnál nem lehetne falkavezér, mert az agár lefutja a görkorijával együtt? :-D
A pásztorkutya az idegen falkát ellenségnek tekintené.
Victoria Stilwell jól csinálja, ne szídd. :-) És senki nem mondta azt, hogy CM nem csinálja jól, csupán megvannak a turpisságok abban, amit csinál. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!