Én csak azt nem értem, hogy te miért védessz ilyen vehemensen egy óceánon túli embert, illetve a "módszer"-nek nevezett valamijét? Mintha legalábbis az életed múlna rajta. Mindenesetre vicces vagy, az tény. :)
2012. júl. 4. 08:31
42/75 anonim válasza:
Csupán azért védem, mert a körülöttem lévő emberek nem tisztelik az állatokat! És talán azért mert benn megtaláltam önmagam! Mindenesetre örülök, hogy vannak emberek, akik jót nevetnek és csúfolkodnak mások munkáján!
2012. júl. 4. 12:49
43/75 anonim válasza:
Azért megnézném, amikor ezt a kutyát próbálja meg uralni. Utána a kórházban jó pár hónapig gondolkodhatna.
Amúgy nincs azzal az emberrel baj, amit csinál jól csinálja, a városi elkényeztetett kiskutyákkal megtanítja bánni a gazdáikat.
2012. júl. 4. 13:53
44/75 anonim válasza:
Ezzel a kutyával is tudna mit csinálni, csak nem a megszokott módszerével. Volt egy jelenet, mikor egy pitbull-lal gyűlt meg a baja. Ugyan ilyen vérmérsékletű volt, és mégis sikerült "megszelidítenie". Hiszen ha megnézed ez a kutya ki van képezve, tehát a gazdája elvileg ura a helyzetnek, így könnyű szerrel tehetne rá egy szájkosarat...
2012. júl. 4. 14:22
45/75 anonim válasza:
Egy 20-25kg-os pitbull és egy 70kg-os kaukázusi más tészta. :)
Ez a kutya nincs kiképezve és a gazdája szavára sem nagyon engedi el az áldozatát, úgy kell a grabancánál fogva elrángatni. Ráadásul hatalmas nagy bunda van az emberen.
2012. júl. 4. 20:15
46/75 anonim válasza:
De egyébként ki van képezve! Látszik, hogy karra támad, vagyis be van tanítva, egy kutya, amelyik ölni akanra, nem karra menne! De legalább figyeld meg a részleteket is!
2012. júl. 5. 08:46
47/75 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy karra megy. De nem a gazda utasítására. Kiképzettnek akkor lenne mondható, ha parancsszóra támadna, fogna és engedne. Amint a videón látható, ez a kutya önállóan támad, fog, majd nagyon-nagyon nehezen ereszt, mikor a gazda konkrétan elvonszolja. Cesar Millan karjából addigra csak egy véres csont, hús és bőr valami maradna.
Egyébként az egyik adásban még CM is mondta, hogy a pásztorkutyák teljesen máshogy reagálnak sok dologban és nincs tapasztalata velük. Elég nehezen bírt egy nyugati pásztorebbel. És ugye az mindenki számára világos, hogy a keleti pásztorkutyák mennyivel nagyobbak, erősebbek, temperamentumosabbak. Ég és föld egy bobtailhez képest egy kaukázusi.
2012. júl. 5. 09:04
48/75 anonim válasza:
Nincs kiképezve. Ezeket a kutyákat nem nagyon szokták kiképezni. Amit láttál, azt ösztön tesztnek hívják és pont nem arra kíváncsiak, hogy mit tanult a kutya, hanem hogy mit hozott a génjeiben.
2012. júl. 5. 10:19
49/75 anonim válasza:
Kicsit más a téma, mint amit a kérdező kiírt. Kicsit elterelődött a szó. Lényeg a lényeg, Cesar Millan módszerei bevállnak.
2012. júl. 5. 10:56
50/75 anonim válasza:
Rendben. Neked. Én viszont nem láttam még benne azt a híres "módszert". Csak ad-hoc próbálkozásokat, amiből ha valamelyik bejött, akkor mindenki heppi volt és leadták a tévében, ha meg nem jött be, akkor elvitte magához megdolgozni pár hétre-hónapra, aztán visszaadta, vagy adott helyette másik kutyát. Én ettől még szívesen nézem a műsorát, mert vannak benne érdekes dolgok. Módszernek viszont vannak magyar módszerek is, amik valóban összeszedettek, logikusak és tanulhatók, az nekem tökéletesen megfelel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!